ŽIVOT

Zdravko je krenuo: “GZdravko – misija rušenja čunjeva”

Ovog puta Zdravko za građane priprema program besplatnog kuglanja u GBowlingu u trgovačkom centru Portanova

Objavljeno 31.10.2019
Ivona Amidžić

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve” Osijek poziva sve građane na program besplatnog kuglanja u GBowlingu u trgovačkom centru Portanova. Aktivnost pod nazivom „GZdravko – misija rušenja čunjeva” organizira se u sklopu projekta „Zdravko je krenuo”, o kojemu više možete pročitati ovdje.

Misija rušenja čunjeva odvijat će se u petak, 15. studenoga 2019. godine, od 17.00 do 21.00 sati. Građani će na raspolaganju imati jedan termin u trajanju od sat vremena (17.00-18.00, 18.00-19.00, 19.00-20.00 i 20.00-21.00 sat).

U jednom timu može biti pet ili šest osoba, a u slučaju da je tim koji dolazi manji, pridružit će mu se novi članovi kako bi ih ukupno bilo pet ili šest. Za sve one koji nemaju iskustva s kuglanjem ili im je ovo prvi put da se bave tim sportom, na raspolaganju će biti treneri Bowling kluba X koji će ih educirati i davati im sve potrebne smjernice.

Uz sportsko-rekreativni program, u prostoru GBowlinga će biti smješten i Zdravkov zdravi kutak u sklopu kojega će brojni proizvođači zdrave prehrane ponuditi građanima niz različitih proizvoda i informacija vezanih uz zdravu prehranu. Zdravi kutak također krije i brojne nagrade koje će biti podijeljene sudionicima nakon nagradnog izvlačenja u kojemu će imati mogućnost sudjelovati.

Projekt je namijenjen svim uzrastima, neovisno o tjelesnoj kondiciji i neovisno o prethodnom iskustvu u bavljenju sportom. Dobrodošli su svi, a cjelokupan program i najam opreme za sudionike su potpuno besplatni. Aktivnost se održava pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, a kako bi se sudionici optimalno organizirali na stazama potrebne su prijave putem kratke on-line forme. Link za prijavu nalazi se OVDJE.

Kontaktirati organizatore ili saznati više informacija o samom događaju možete na službenoj Facebook stranici.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radionicom se želi potaknuti građane i građanke na odgovornije, informiranije i aktivnije korištenje interneta i medijskog sadržaja. Na radionici će se razgovarati o važnosti informiranja, prepoznavanju dezinformacija i AI sadržaju kao i o primjeni medijske i političke pismenosti u superizbornoj godini

Radionica u Osijeku: Navigiranje morem (dez)informacija

I ove su godine objedinjene pojedinačne uskrsne aktivnosti pod zajedničkim programom „Uskrs u Osijeku” te će svojim sugrađanima i dragim gostima ponuditi zanimljiv sadržaj

[NAJAVA] Uskrs u Osijeku – program događanja

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi