ŽIVOT

Zdravko je krenuo – međunarodni dan obitelji

Organizatori pripremaju dobru mjuzu da nas sve razbudi, a brojni volonteri pobrinut će se da se dobro zabavite uz 20-tak različitih društvenih, sportskih i rekreacijskih igara prilagođenih baš svima – velikima i malima, cijeloj obitelji! Ako ste sami – nema veze, ovaj dan bit ćete dio naše – Zdravkove obitelji!

Objavljeno 12.05.2023
Matija Ivanković

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na novu „Zdravkovu“ avanturu –  besplatan program aktivnosti na otvorenom koji će se, povodom Međunarodnog dana obitelji, održati u subotu, 20.5.2023. godine na igralištu uz VK Iktus na osječkoj promenadi od 10.00-13.00 sati. Uz pokroviteljstvo Grada Osijeka i u suradnji s Društvom Naša djeca grada Osijeka, pripremit ćemo dobru mjuzu da nas sve razbudi, a brojni volonteri pobrinut će se da se dobro zabavite uz 20-tak različitih društvenih, sportskih i rekreacijskih igara prilagođenih baš svima – velikima i malima, cijeloj obitelji! Ako ste sami – nema veze, ovaj dan bit ćete dio naše – Zdravkove obitelji!

Ako imate bicoš ili skiru (romobil) dovezite se na lice mjesta na njemu i isprobajte naš poligon spretnosti. Hodajte po gurtni, sudjelujte u utrci plišanih psića, ubacujte kokoš u košaru, okušajte se u igrama preciznosti, pecajte drvene ribice, pogledajte malu predstavu za male legose i još mnogo toga!

Čekamo vas!!!

ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!!!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Međunarodni dan obitelji prilika je da se podsjetimo koliko je važno očuvati i jačati te veze, ali i podsjetnik da to činimo svakodnevno.

Dokkica obilježila Međunarodni dan obitelji

Obitelji igraju ključnu ulogu u izgradnji društvene kohezije i pružanju emocionalne podrške svojim članovima. Međunarodni dan obitelji prilika je da Više…

Tko još nije probao imat će priliku hodati po gurtni, naučiti žonglirati  ili pogledati Malu predstavu za male legose

“Zdravko je krenuo” – Međunarodni dan obitelji

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek uz podršku Zajednice osječkog osječkog sporta i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Više…

Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom