ŽIVOT

Zdravko je krenuo – “Zdravkova ledena avantura” 2019.

Zdravko svima sprema posebnu večer besplatnog klizanja

Objavljeno 13.12.2019
Ivona Amidžić

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”. Riječ je o programu besplatnog klizanja koji će biti održan u utorak, 17. prosinca 2019. godine u terminu od 19.00 do 20. 15 sati na klizalištu Sokol centar Osijek.

Na aktivnost su pozvani svi građani, neovisno o dobi, dosadašnjem iskustvu u bavljenju ovim sportom te o tjelesnoj kondiciji. Prijave nisu potrebne, stoga se građanima savjetuje da dođu dovoljno rano kako bi preuzeli klizaljke i osigurali si mjesto na klizalištu.

Aktivnost se odvija pod naslovom “Zdravkova ledena avantura”, a namijenjena je i početnicima i onima koji imaju više iskustva s klizanjem. Za sve početnike na raspolaganju će biti educirani tim koji će ih naučiti osnovama klizanja. U 2018. godini su u sklopu ovoga projekta neki građani prvi put stali na klizaljke, savladali osnove i dobili motivaciju za daljnjim bavljenjem ovim sportom, stoga savjetujemo građanima da iskoriste priliku i odazovu se čak i ako do sada nisu klizali.

Iskusniji klizači imat će mogućnost klizati bez asistencije i uživati u zanimljivom programu koji će na klizalištu biti organiziran.

Program će biti obogaćen glazbenim sadržajem, a svi sudionici imat će priliku degustirati proizvode iz asortimana zdrave prehrane brojnih izlagača u sklopu Zdravkovog zdravog kutka. Kompletan program, koji uključuje i najam klizaljki, potpuno je besplatan i odvija se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Svi građani koji u prosincu prvi put dođu na jednu od Zdravkovih aktivnosti imat će se mogućnost upoznati s ovim projektom, a svi oni koji su tijekom godine sudjelovali u Zdravkovim aktivnostima sada imaju priliku dobiti još jedan pečat u svoju rekreacijsku karticu. Svi rekreativci koji tijekom 2019. godine skupe minimalno šest pečata imat će mogućnost sudjelovati u nagradnom izvlačenju koje će se održati krajem prosinca.

Savez poziva sve građane da se odazovu te postanu dio ove velike sportsko-rekreativne priče koja se sastoji od 12 godišnjih aktivnosti i niza dodatnih aktivnosti kojima se građane motivira na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom.

Više o projektu “Zdravko je krenuo” moguće je pročitati ovdje, a detalje o nadolazećoj aktivnosti na klizalištu moguće je provjeriti putem Facebook događaja.

foto:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Još tjedan dana klizanja na Sokolu od kojih jednom možete doći i bespla na klizanje. Iskoristite led još koji puta i napravite lijepe uspomene!

Svi na Sokol – uživajte u klizanju do 31. siječnja!

Sezona klizanja u Osijeku se bliži svom kraju, a svi oni koji žele zadnjih desetak dana siječnja uživati u ledenoj Više…

Građani Osijeka (i njihovi gosti) u siječnju imaju termine za besplatno klizanje na Sokolu što uključuje besplatan ulazak te najam klizaljki

Na klizanje besplatno svake subote u siječnju!

Grad Osijek u suradnji s Klizalištem Sokol Centar, a na inicijativu gradonačelnika Ivana Radića, ponovno osigurava da tijekom siječnja 2023. Više…

U ledenoj bajci na Sokolu zadnjih godina podjednako uživaju i djeca i odrasli, a udobne klizaljke, glazba, lampice i okrjepa očekuju sve one željne blagdanskog ugođaja

Klizalište Sokol Centar – smjene rada tijekom blagdana

Brojni klizači i tijekom praznika koji nam stižu svakodnevno uživat će u najboljoj zimskoj aktivnosti – boravku na ledu, a Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša