ŽIVOT

Zdravko ruši zidove – Ove nedjelje izlazimo van!

Programi za starije, mlađe, one u forbi i bez nje, razigrane i rasplesane, animatori, plesne skupine... Provedite vikend vani i provedite ga zdravo!

Objavljeno 14.06.2019
Ivona Amidžić

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na besplatan program vježbanja na otvorenom koji će se održati u nedjelju, 16. lipnja 2019. godine pokraj Pješačkog mosta.

“Na zelenu površinu uz Zdenac postavit ćemo pozornicu, dovesti DJ-a, pripremiti dobru mjuzu, osigurati najbolje trenere i čekati vas na brutalnoj fitness avanturi! Ovo je šesta velika avantura našega Zdravka u 2019. godini, a ako ga želite malo bolje upoznati, samo kliknite na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT“, pozivaju organizatori.

“Ako mislite da ‘vi to ne možete’, ‘da je to za nekoga drugoga’, ‘da morate biti u formi da biste uopće počeli’ i slično, sada je vrijeme da donesete svoj zid pred nas i pustite Zdravku da pokaže svoje mišiće koje je gradio još od veljače i sruši ih u jednom trenu!”

Program za građane zrelije dobi

Događaj počinje programom za građane zrelije dobi koji će voditi Andrej Jovanović! Pošaljite svoje majke, očeve, bake, djedove, tetke, strine, stričeve i svu širu rodbinu da se odvaže i dođu na event!

Nije bitno jesu li u formi, nije bitno imaju li višak kilograma i nije bitno jesu li ikada vježbali do sada! Bitno je samo da dođu u 16.30 i postanu dio tridesetominutnog treninga u kojemu će razgibati cijelo tijelo, naučiti kako ispravno vježbati i imati priliku napokon biti dio nekog fitness eventa.

Program za djecu i mališane

Nakon programa za građane zrelije dobi krećemo s programom za one najrazigranije! Riječ je o programu za juniore do 12-ak godina starosti, koje će kroz zabavan i dinamičan program vježbanja voditi Tihana Majer!

Naučit će osnove vježbanja, a sport će im biti prezentiran kroz zabavu, kako bi ga doživjeli u pozitivnom ozračju i poželjeli istog trena započeti svoj sportski put kroz život!

Funkcionalni jednosatni trening s najpoznatijim trenerima u gradu

Nakon toga slijedi funkcionalni trening koji će voditi jedni od najpoznatijih trenera u gradu, Luka i Marko Kutleša! Kroz sat vremena treniga tijelo ćete kvalitetno zagrijati, razgibati i pripremiti ga za intenzivan trening. Za ovaj trening ne morate biti u formi, ne morate imati dosadašnje iskustvo u vježbanju i ne morate apsolutno ništa znati o tjelovježbi! Intenzitet vježbanja određujete sami, stoga vam ovo vježbačko iskustvo može otvoriti vrata u sportsko-rekreacijski svijet.

Profesionalci koji će voditi ovaj trening i dati vam smjenice po pitanju tjelovježbe ujedno će vas potaknuti da iskoristite svoj maksimum i razbijete sve barijere po pitanju grupnog treninga! Na trening ste pozvani svi, neovisno o dobi, spolu i tjelesnoj kondiciji.

Za kraj je pripremljen program zumbe!

Čekaju vas “zumbašice” Tijana Ljubojević i Ivana Pavlović, koje su spremne prenijeti svoju pozitivnu plesnu energiju s bine na sve vas koji se budete rasplesali na livadi i gledali svjetla Pješačkog mosta kako se čarobno izmjenjuju dok sunce lagano zalazi! Kada krenete mrdati ramenima i bokovima u tako prekrasnom ambijentu poželjet ćete da ovaj trening traje vječno, a ne samo sat vremena!

Nije bitno koliko godina imate, jeste li dečko ili cura niti koliko dugo možete” džipati” na glazbu. Neovisno o tome jeste li ikada plesali do sada te volite li plesati u javnosti, ako dođete na ovaj trening, zaboravit ćete da ste ikada pomislili da ples nije za vas!

Event će popratiti i brojni animatori i plesne skupine

Između treninga animirat će vas brojne plesne skupine našega grada, a uz njih pripremamo i nekoliko velikih iznenađenja zbog kojih se definitivno isplati doći! Nećemo vam još otkrivati sve njih, ali možemo spomenuti nešto – pripremili smo 200 majica za vas kao Zdravkove rekreativce, a Zdravko je pripremio i svoj zdravi kutak u kojemu će vas čekati svašta nešto fino i zdravo!

Nije potrebna najava, nisu potrebni rekviziti, a kompletan ovaj program potpuno je besplatan i odvijat će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

“Ako dođete s klincima na njihov trening za juniore, slobodno ih nakon toga pustite da se igraju na našim sportsko-rekreacijskim postajama koje će osigurati Decathlon i koje će klince čekati sa svih strana! Za kraj naši najmlađi mogu uživati u melodijama vesele glazbe i okušati se u zumbi. Osim zdravog kutka u kojemu vas čeka svašta nešto fino, još se netko pobrinuo da ne odete gladni s treninga – Dukat koji će vas počastiti svojim Dukat fit proizvodima!” pozivaju organizatori.

Ako se bude očekivala kiša, cijeli se event seli u dvoranu Gradski vrt, o čemu će dan ranije biti objavljena obavijest.

Završetak programa planira se u 20.30 sati.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Nova “In da Sofa” je u gradu

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i Više…

Maturanti otplesali iz srednjoškolskog života

Foto: Quadrilla 2019.

Ovo je 14. godina za redom u Osijeku da maturanti plešu Quadrillu i na ovakav način završavaju srednju školu. Mnogi će Više…

Novo istraživanje će vas oduševiti! :D

Teretana ili vino? Što ćete izabrati?

Sutra je ponedjeljak… Istina, nije prvi u mjesecu, ali i ponedjeljak je gotovo uvijek pravi dan za novi početak i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Povodom međunarodnog tjedna dojenja BESPLATAN tečaj za trudnice i partnere u Domu zdravlja Osijek!

Međunarodni tjedan dojenja: “Osnažimo roditelje – Omogućimo dojenje”

Ljetne igre napokon na Kopiki! - 34 lokacije u više zemalja, više od 150 prijavljenih ekipa, 9 sezona, 314 održanih događaja i više od milijun prijeđenih kilometara

City Games po prvi put dolazi u Osijek

Vjetar poslijepodne u slabljenju

Pretežno sunčano i danju malo toplije