SPORT

Zdravko u misiji rušenja čunjeva

GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo!

Objavljeno 23.11.2020
Darija Kovačić

GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo! Ovaj puta je to “Misija rušenja čunjeva” u GBowlingu u petak, 27. 11. 2020. g. od 17 – 21 sat. Za sve one kojima je ovo prvi put da se susreću s ovim sportom ili im bude potrebna pomoć u savladavanju tehnike, na raspolaganju će biti treneri Bowling kluba X koji su budnim okom i dosadašnjih godine pratili naše kuglače!

Zbog aktualne situacije s pandemijom Covid-19 na aktivnost se prijavljuju TIMOVI (a ne pojedinci, kako je to bilo prošle godine).  Kako bismo unaprijed rasporedili timove po stazama i optimalno se organizirali potrebne su prijave timova putem kratke on-line forme. Svaki tim ima na raspolaganju jedan termin od 45 min  (17,00 – 17,45 sati, 18,00 – 18,45 sati, 19,00 – 19,45, 20 -20,45 sati ), a u jednom timu može biti 4 osobe. Broj sudionika je ograničen, stoga vam savjetujemo da se što prije prijavite kako biste si osigurali mjesto.

Evidencija ulaza / izlaza bit će organizirana na sljedeći način:

  • pri samom ulasku, svim sudionicima će se mjeriti tjelesna temperatura te onima čija temperatura bude viša od 37,2 C bit će onemogućen ulazak u objekt
  • sudionici u objekt ulaze po prethodno utvrđenom rasporedu dolaska koji će timovima biti ranije dostavljen
  • odgovorna osoba svakog tima pri dolasku na prijavni info pult preuzet će unaprijed pripremljeni obrazac na kojem će svojim potpisom članovi tima garantirati  da:

– nisu u samoizolaciji

– nisu ujutro na dan natjecanja imale tjelesnu temperaturu višu od 37,2 C

– nisu boravile unutar prethodnih 14 dana u iznozemstvu osim ako imaju negativan test    na PCR ne stariji od 48 sati

– nisu u proteklih 14 dana imali kontakt s osobom zaraženom SARS – CoV – 2 virusom

– nemaju neki od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

Imajući u vidu važnost pravilnog vremenskog i prostornog planiranja natjecanja, nastup timova bit će  raspoređen  u zasebnim vremenskim turnusima s pauzama između. Koristit će se 5 od 14 bowling staza – između svake korištene staze nalazit će se prazna staza kako bi se osiguralo makismalno poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka HZJZ.

SVI SUDIONICI MORAJU IMATI MASKE , OSIM KADA SJEDE ZA STOLOM.

Za sve vas koji ćete prvi put biti na jednoj od Zdravkovih avantura i koji ovo čitate, a nije vam jasno tko je Zdravko, sve o njemu možete saznati ovdje: bit.ly/3202cvC.

Neovisno o godinama, vašoj tjelesnoj formi i nivou motoričkih sposobnosti, na Zdravkove avanture ste dobrodošli, budući da ih naš Zdravko organizira za apsolutno sve! Najam staze i oprema su vam potpuno besplatni, stoga navalite s prijavama i vidimo se u GBowlingu!

Link za prijavu: https://rb.gy/cvstri

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

U subotu je odigrano 20. kolo Prve hrvatske lige za žene u kojem je ekipa Osijeka na domaćem terenu svladala Više…

Sjajna predstava na Zrinjevcu i pobjeda 28:23 nad Dubravom bila je dobar ispit za ono što Osječane očekuje u naredna tri mjeseca

Rukometaši Osijeka osigurali četvrtfinale kupa

Rukometaši Osijeka plasirali su se u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Nakon zanimljivih i borbenih 60 minuta, u kojima su gledatelji mogli Više…

Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

[FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”