ŽIVOT

Zdravkova bicikijada – Uz Zdravka i bajs, učiti je nice!

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna

Objavljeno 29.08.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s Odjelom prevencije PU Osječko-baranjske u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, s početkom u 19.15 h, organiziramo zanimljivu edukativnu biciklijadu!

Naše biciklijade uvijek odišu sportsko-rekreativnim karakterom, a sada smo odlučili začiniti cijelu priču s malo edukacije! Za edukaciju građana pobrinut će se djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske koji će sve vas koji se odazovete upoznati sa zakonima i propisima vezanim uz bicikliranje. Prava prilika za naučiti nešto novo kroz malo sporta, rekreacije i zajedničkog druženja!

Startamo u 19.15 h ispred ulaza u Teniski centar u Perivoju kralja Tomislava (u blizini Pješačkog mosta) te se u 19.30 h upućujemo na biciklističku stazu i vozimo sljedećom rutom:

Perivoj kralja Tomislava → Europska avenija → Ulica Matije Gupca → Trg bana Josipa Jelačića → Šetalište kardinala Franje Šepera (Promenada) → Tvrđa → Perivoj kralja Tomislava

Vozimo se do Donjeg grada i nazad, a tijekom vožnje ćemo nakratko zastati na nekoliko postaja gdje će nam djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske dati nekoliko hvale vrijednih smjernica koje ćemo moći koristiti u budućnosti, vozeći se biciklom našim prekrasnim gradom.

U Tvrđi ćemo ovjekovječiti biciklijadu zajedničkom fotografijom, čime ćemo postati dio zanimljivog sportsko-rekreativnog projekta Bicikademija, a po povratku u Perivoj svi ćete se imati priliku priključiti programu Zemlje bez granica.

Generalni pokrovitelj ovog projekta je Grad Osijek, a da budemo oprskrbljeni svim potrebnim rekvizitima pobrinuo se i Zdravkov dobar prijatelj Decathlon, koji će vas i ovaj put iznanaditi zanimljivim nagradama! Naša maskota Zdravko jedva čeka biciklijadu, da se pojavi i podijeli vam svima zanimljive darove iznenađenja, koje pakira cijeli tjedan!

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna, a za sve vas koji nemate bicikle omogućili smo besplatan najam istih, uz osobnu iskaznicu i prethodnu rezervaciju. Dovoljno je da se javite našem Zdravku na broj telefona 098343325 i preuzmete ih u Zdravkovom domu, na Srednjoškolskom igralištu (Istarska 1, Osijek), na dan polaska između 18.30 h i 19.00 h.

Svi sudionici dobivaju pečat u Zdravkovoj rekreacijskoj kartici, a za sve vas koji se do sada niste okušali u Zdravkovim avanturama, ovo je prava prilika da spojite ugodno s korisnim, naučite nešto novo i dobijete svoj prvi pečat! Sudjelovanje u svim Zdravkovim aktivnostima potpuno je besplatno, namijenjeno je svim generacijama i donosi brojne nagrade.

Detalje o svemu onome što vam Zdravko organizira možete provjeriti klikom na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT.

foto: Facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Akcija će se održati 11. rujna od 11 do 14 sati

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u PU osječko-baranjskoj

Regionalni klub IPA osječko-baranjska poziva na sudjelovanje u akciji dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati 11. rujna od 11 do Više…

Cijeli bi se program trebao održati na Trgu slobode, a donosimo i cjelokupni raspored

Nismo zaboravili ni na drugi ovogodišnji bikeOS festival!

Ako ste ljubitelj ljeta, zabave, osvježenja i fizičkih aktivnosti, uključujući i vožnju biciklom, za Vas ovaj put imamo pravu poslasticu. Više…

Weekend Warriors organiziraju biciklijadu, a pripremili su i neke nagrade za sudionike - Treba vam samo bicikl!

Bic, bajs, bicikl – Prvi Pump Track Jam u Bilju!

U suradnji s udrugom Srce Slavonije i Baranje, Policijskom upravom Osječko-baranjske županije te Savjetom mladih Osječko-baranjske županije, Biciklistički Klub Weekend Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Krajnji rok za prijavu zračnog oružja "C" kategorije je 1. studenoga 2019.

Obavijest građanima – Obveza prijavljivanja zračnog oružja

Pretvarajući pdf format dokumenta u jpg pomozite globalnom pokretu "Posadimo milijardu stabala"

Kliknite mišem i posadite drvo – Zaista, tako je lako!

Izvadite dekice iz ormara i zabundajte se jer nas čeka veliko zahlađenje

Vrijeme danas: Kišno i hladno – Pad temperature i više od 10 stupnjeva