ŽIVOT

Zdravkova bicikijada – Uz Zdravka i bajs, učiti je nice!

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna

Objavljeno 29.08.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s Odjelom prevencije PU Osječko-baranjske u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, s početkom u 19.15 h, organiziramo zanimljivu edukativnu biciklijadu!

Naše biciklijade uvijek odišu sportsko-rekreativnim karakterom, a sada smo odlučili začiniti cijelu priču s malo edukacije! Za edukaciju građana pobrinut će se djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske koji će sve vas koji se odazovete upoznati sa zakonima i propisima vezanim uz bicikliranje. Prava prilika za naučiti nešto novo kroz malo sporta, rekreacije i zajedničkog druženja!

Startamo u 19.15 h ispred ulaza u Teniski centar u Perivoju kralja Tomislava (u blizini Pješačkog mosta) te se u 19.30 h upućujemo na biciklističku stazu i vozimo sljedećom rutom:

Perivoj kralja Tomislava → Europska avenija → Ulica Matije Gupca → Trg bana Josipa Jelačića → Šetalište kardinala Franje Šepera (Promenada) → Tvrđa → Perivoj kralja Tomislava

Vozimo se do Donjeg grada i nazad, a tijekom vožnje ćemo nakratko zastati na nekoliko postaja gdje će nam djelatnici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske dati nekoliko hvale vrijednih smjernica koje ćemo moći koristiti u budućnosti, vozeći se biciklom našim prekrasnim gradom.

U Tvrđi ćemo ovjekovječiti biciklijadu zajedničkom fotografijom, čime ćemo postati dio zanimljivog sportsko-rekreativnog projekta Bicikademija, a po povratku u Perivoj svi ćete se imati priliku priključiti programu Zemlje bez granica.

Generalni pokrovitelj ovog projekta je Grad Osijek, a da budemo oprskrbljeni svim potrebnim rekvizitima pobrinuo se i Zdravkov dobar prijatelj Decathlon, koji će vas i ovaj put iznanaditi zanimljivim nagradama! Naša maskota Zdravko jedva čeka biciklijadu, da se pojavi i podijeli vam svima zanimljive darove iznenađenja, koje pakira cijeli tjedan!

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna, a za sve vas koji nemate bicikle omogućili smo besplatan najam istih, uz osobnu iskaznicu i prethodnu rezervaciju. Dovoljno je da se javite našem Zdravku na broj telefona 098343325 i preuzmete ih u Zdravkovom domu, na Srednjoškolskom igralištu (Istarska 1, Osijek), na dan polaska između 18.30 h i 19.00 h.

Svi sudionici dobivaju pečat u Zdravkovoj rekreacijskoj kartici, a za sve vas koji se do sada niste okušali u Zdravkovim avanturama, ovo je prava prilika da spojite ugodno s korisnim, naučite nešto novo i dobijete svoj prvi pečat! Sudjelovanje u svim Zdravkovim aktivnostima potpuno je besplatno, namijenjeno je svim generacijama i donosi brojne nagrade.

Detalje o svemu onome što vam Zdravko organizira možete provjeriti klikom na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT.

foto: Facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Čak 142 prekršaja odnosila su se na upravljanje vozilom nepropisnom brzinom

Evidentirano ukupno 354 prekršaja preko vikenda

U petak, 11. siječnja, od 12 do 18 sati na području čitave PU osječko-baranjske policijski službenici proveli su pojačane mjere. Više…

Brzina, alkohol, sigurnosni pojas i nepropisno korištenje mobitela simbolično su dobili naziv „4 ubojice u prometu“

Policija danas i tokom vikenda provodi pojačane mjere u kontroli prometa

U petak, 10. siječnja, od 12 do 18 sati na području cijele PU osječko-baranjske policijski službenici provodit će pojačane mjere Više…

Posljednja ovogodišnja Zdravkova aktivnost počastila Osječane klizanjem, a Zdravko je podijelio i neke nagrade :D

(FOTO) Održana Zdravkova ledena avantura 2019.

U utorak, 17. prosinca 2019. godine, na klizalištu Sokol centar održana je posljednja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Istina da nemamo snijeg, ali se zadnjih nekoliko dana ipak sve bijeli...

(FOTO) Osječka zimska idila

Odlazak u kino ili na sajam, fiš paprikaš i pivo, kobasice i vino, tamburaši... Vikend prepun sadržaja za sve ukuse :D

Ovog vikenda osječka događanja ne staju ni sekunde!

Sindikat prometa i veza Hrvatske: “Ranjive skupine nisu ‘balast koji se baca u vodu’ bilo kojeg poduzeća"

Zračna luka Osijek donijela akt i dala otkaz trima radnicama socijalno najugroženijih skupina