ŽIVOT

Zdravkova biciklijada – Bajsom u Azil!

Na jedan dan imate priliku besplatno se naklopati i počastiti napuštene pse iz Azila šetnjicom :)

Objavljeno 27.09.2019
Ivona Amidžić

U nedjelju 29. rujna, Azil Osijek – volonteri, Udruga Pobjede, Ab Ovo Campaign, Sport za sve Osijek i Super Ljilja zajedno organiziraju još jednu jesensku biciklijadu do Azila, koja već lagano postaje i tradicija.

Poznati Zdravko je ove godine organizirao već 12 velikih sportskih događaja, a ovog puta ponovno pomaže i Azilu. Zdravko će predvoditi biciklijadu, ali će ispred Azila postaviti i Zdravkov kutak, u kojem će osječki brendovi promovirati zdrave načine života.

Zdravko je Osječanin, a Osijek je i inače poznat po svoje dvije velike ljubavi – Azilu i bicikliranju. Zbog toga je odlučeno to dvoje spojiti u jedan prekrasan sunčani jesenji dan, kojem ćemo, osim bicikliranja od Tvrđe do Azila, dodati i kotliće najfinijeg gulaša od bundeve kojim ćemo mi počastiti vas, šetnje kerovaca kojima ćete vi počastiti njih, kolače i cugu.

Program biciklijade:

  • Okupljanje biciklista je u 10 sati na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi. “U 10 sati će biti postavljen štand na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi na kojemu će sve sudionike dočekati Azilska “butiga” pa ako poželite biciklirati u nekoj od najljepših majica koje prave upravo naši kerovci dobit ćete priliku i za to”, pozivaju organizatori.
  • Početak biciklijade je u 10.30 satiSport za sve Osijek će za sve sudionike osigurati medicinsku i policijsku pratnju.
  • Nakon dolaska u Azil građani imaju mogućnost šetati s psima do Drave i šume ispod Azila te uveseliti dan malim “četveronožnim dlakavcima”. Osim toga, sudionici mogu i posjetiti štandove zdrave prehrane koji će se ondje nalaziti u sklopu Zdravkovog zdravog kutka, a za sve sudionike omogućen je i besplatan ručak. Sve molimo da se prijave da se za sve osigura dovoljno hrane.
  • Organizirani povratak za Osijek biti će u 15 sati iz Azila.

Svi detalji biciklijade dostupni su na službenoj Facebook stranici eventa.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Biciklirat ćemo u večernjim satima, stoga vas molimo da bicikle opremite svjetlosnom signalizacijom koja je obavezna

Zdravkova bicikijada – Uz Zdravka i bajs, učiti je nice!

U suradnji s Odjelom prevencije PU Osječko-baranjske u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, s početkom u 19.15 h, organiziramo zanimljivu Više…

Programi za starije, mlađe, one u forbi i bez nje, razigrane i rasplesane, animatori, plesne skupine... Provedite vikend vani i provedite ga zdravo!

Zdravko ruši zidove – Ove nedjelje izlazimo van!

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na besplatan program vježbanja na otvorenom koji će se Više…

Ovaj mjesec u Osijeku se održava šeti po redu piknik kojega organizira Osječki azil :)

Povratak otpisanih vol. 6

Ovaj mjesec u Osijeku se održava šeti po redu piknik organiziran od strane Osječkog azila koji slavi sve udomitelje, cijelu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Čestitamo našim mladim sportašima na svim medaljama! Samo tako i dalje!

Mladi kataši/ce KK Hrvatski sokol u Osijek donijeli 5 odličja

Tražimo dodatnih dvoje lega/legica koji će nam pomoći u kreiranju sadržaja na portalu OsijekNews.hr kroz zabavne, aktualne i zanimljive fotke iz grada Osijeka.

Voliš fotkat lega?

Novi datum nije poznat - Provjerite mogućnosti vraćanja kupljenih ulaznica

City Show ODGOĐEN!