ŽIVOT

Zdravkova biciklijada – Bajsom u Azil!

Na jedan dan imate priliku besplatno se naklopati i počastiti napuštene pse iz Azila šetnjicom :)

Objavljeno 27.09.2019
Ivona Amidžić

U nedjelju 29. rujna, Azil Osijek – volonteri, Udruga Pobjede, Ab Ovo Campaign, Sport za sve Osijek i Super Ljilja zajedno organiziraju još jednu jesensku biciklijadu do Azila, koja već lagano postaje i tradicija.

Poznati Zdravko je ove godine organizirao već 12 velikih sportskih događaja, a ovog puta ponovno pomaže i Azilu. Zdravko će predvoditi biciklijadu, ali će ispred Azila postaviti i Zdravkov kutak, u kojem će osječki brendovi promovirati zdrave načine života.

Zdravko je Osječanin, a Osijek je i inače poznat po svoje dvije velike ljubavi – Azilu i bicikliranju. Zbog toga je odlučeno to dvoje spojiti u jedan prekrasan sunčani jesenji dan, kojem ćemo, osim bicikliranja od Tvrđe do Azila, dodati i kotliće najfinijeg gulaša od bundeve kojim ćemo mi počastiti vas, šetnje kerovaca kojima ćete vi počastiti njih, kolače i cugu.

Program biciklijade:

  • Okupljanje biciklista je u 10 sati na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi. “U 10 sati će biti postavljen štand na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi na kojemu će sve sudionike dočekati Azilska “butiga” pa ako poželite biciklirati u nekoj od najljepših majica koje prave upravo naši kerovci dobit ćete priliku i za to”, pozivaju organizatori.
  • Početak biciklijade je u 10.30 satiSport za sve Osijek će za sve sudionike osigurati medicinsku i policijsku pratnju.
  • Nakon dolaska u Azil građani imaju mogućnost šetati s psima do Drave i šume ispod Azila te uveseliti dan malim “četveronožnim dlakavcima”. Osim toga, sudionici mogu i posjetiti štandove zdrave prehrane koji će se ondje nalaziti u sklopu Zdravkovog zdravog kutka, a za sve sudionike omogućen je i besplatan ručak. Sve molimo da se prijave da se za sve osigura dovoljno hrane.
  • Organizirani povratak za Osijek biti će u 15 sati iz Azila.

Svi detalji biciklijade dostupni su na službenoj Facebook stranici eventa.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

Organizatori pripremaju dobru mjuzu da nas sve razbudi, a brojni volonteri pobrinut će se da se dobro zabavite uz 20-tak različitih društvenih, sportskih i rekreacijskih igara prilagođenih baš svima – velikima i malima, cijeloj obitelji! Ako ste sami – nema veze, ovaj dan bit ćete dio naše – Zdravkove obitelji!

Zdravko je krenuo – međunarodni dan obitelji

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na novu „Zdravkovu“ avanturu –  besplatan program aktivnosti na Više…

Sudionici su pred sobom imali 1500 m hodačkog izazova. Ruta kojom se utrka odvijala je bila kružna, startalo se kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu.

[FOTO] Gradska utrka “Osječki meandar” – ZDRAVKO JE KRENUO

GSSR „Sport za sve“ Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu (AUK) i Kineziološki fakultet Osijek su zajedničkim snagama organizirali gradsku Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša