OSJEČANI

Zdravlja, sreće i ljubavi za idućih 366 dana!

Već je „urbana legenda“ da je umirovljenički doček Nove godine najveselija zabava

Objavljeno 02.01.2020
admin

Uz tradicionalne taktove valcera i vatromet te srca punih dobrih želja, zakoračili su Osječani na Trgu Ante Starčevića u novu 2020. godinu. Mnogobrojnim sugrađanima, u slavlju na središnjem trgu pridružio se i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

“Sjajno je podijeliti ovu novogodišnju noć s našim sugrađanima na Trgu. Svim Osječankama i Osječanima, legicama i legama i njihovim obiteljima, želim iskreno i od srca, uime gradonačelnika i u svoje osobno ime – sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće, ljubavi i mira, uzajamnog poštovanja i razumijevanja i neka im se ostvari barem djelić onoga što si sami požele u Novoj”, kazao je Boris Piližota.

Mnoštvo Osječana zaplesalo je u ponoć tradicionalni valcer u središtu grada, a za vruću atmosferu u prohladnoj novogodišnjoj noći brinuli su DJ Kameny i Opća opasnost.

Uz doček na središnjem osječkom trgu, dobro raspoloženje ispunilo je i dvoranu Bells u kojoj je organiziran program dočeka Nove godine za umirovljenike. Njima je u „najluđoj noći u godini“, šansone, evergreene i zlatne hitove servirao Trend Acoustic Band. Zamjenik gradonačelnika posjetio ih je u prvom satu 2020. te s umirovljenicima nazdravio uz prvog potpredsjednika Gradskog vijeća Dragu Šerića.

“Uvijek se dobro osjećam u vašem društvu i rado sam vam uime Grada Osijeka došao uputiti čestitku i poželjeti sve najbolje. Prvenstveno zdravlja, mira, ljubavi i zajedništva u obitelji. Neka vam se u novoj godini ispuni barem ona želja koju najviše želite”, rekao je Boris Piližota dodajući kako je već „urbana legenda“ da je umirovljenički doček Nove godine najveselija zabava.

Čestitkama se pridružio i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća, a simbolične darove dobili su umirovljenici koji u novogodišnjoj noći slave i rođendan – 31. prosinca i 1. siječnja.

“Najčudnije je što mi svi zaborave čestitati rođendan. Slave Novu godinu i sjete se idući dan da sam imao rođendan. Ipak, svaki sam rođendan proslavio”, kazao je jedan od slavljenika.

Tako je u Osijeku, uz slavlje, ponoćne poljupce i dobre vibracije započelo novih 366 dana. Zdravlja, sreće, ljubavi i svako dobro! I neka vam se u ovoj prijestupnoj godini – ostvare noćašnje dobre želje i snovi!

foto: Grad Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svim žiteljima naše županije, župan Ivan Anušić i djelatnici Osječko-baranjske županije žele sretan i blagoslovljen Uskrs

Uskrsnice za umirovljenike slabijeg imovinskog stanja Osječko-baranjske županije

Najveći i najznačajniji kršćanski blagdan, blagdan Kristovog Uskrsnuća, ove godine dočekujemo u posebnim, na žalost izuzetno teškim uvjetima izazvanim pandemijom Više…

Do kraja tjedna uskrsnice će biti isplaćene na kućne adrese 7343 korisnika starosnih, prijevremenih starosnih mirovina i obiteljskih mirovina te korisnika invalidskih mirovina zbog opće nesposobnosti za rad i profesionalne nesposobnosti za rad

Umirovljenici unatoč koronavirusu ne gube pravo na isplatu uskrsnica

Uz pomoć dostavne službe Hrvatske pošte u ponedjeljak (23. ožujka 2020.) započela je podjela uskrsnica Grada Osijeka. Do kraja tjedna Više…

Grad Osijek kreira socijalnu politiku te pokušava objediniti niz prava koja kumulativno poboljšavaju standard sugrađana

Najavljena podjela Uskrsnica umirovljenicima i socijalno ugroženim sugrađanima

Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi, prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić sa suradnicima, najavio je podjelu Uskrsnica Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Liječnici znaju provesti cijele smjene od 12 sati s maskom na licu, tako da se ljudi definitivno mogu naviknuti na nošenje maske"

Liječnik savjetuje kako se naviknuti na svakodnevno nošenje maski

Broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju do 25. srpnja... Pridružite se :D

Poziv srednjoškolcima za sudjelovanje u projektu “Mir je moj đir”

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane