OSJEČANI

Zdravlja, sreće i ljubavi za idućih 366 dana!

Već je „urbana legenda“ da je umirovljenički doček Nove godine najveselija zabava

Objavljeno 02.01.2020
admin

Uz tradicionalne taktove valcera i vatromet te srca punih dobrih želja, zakoračili su Osječani na Trgu Ante Starčevića u novu 2020. godinu. Mnogobrojnim sugrađanima, u slavlju na središnjem trgu pridružio se i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

“Sjajno je podijeliti ovu novogodišnju noć s našim sugrađanima na Trgu. Svim Osječankama i Osječanima, legicama i legama i njihovim obiteljima, želim iskreno i od srca, uime gradonačelnika i u svoje osobno ime – sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće, ljubavi i mira, uzajamnog poštovanja i razumijevanja i neka im se ostvari barem djelić onoga što si sami požele u Novoj”, kazao je Boris Piližota.

Mnoštvo Osječana zaplesalo je u ponoć tradicionalni valcer u središtu grada, a za vruću atmosferu u prohladnoj novogodišnjoj noći brinuli su DJ Kameny i Opća opasnost.

Uz doček na središnjem osječkom trgu, dobro raspoloženje ispunilo je i dvoranu Bells u kojoj je organiziran program dočeka Nove godine za umirovljenike. Njima je u „najluđoj noći u godini“, šansone, evergreene i zlatne hitove servirao Trend Acoustic Band. Zamjenik gradonačelnika posjetio ih je u prvom satu 2020. te s umirovljenicima nazdravio uz prvog potpredsjednika Gradskog vijeća Dragu Šerića.

“Uvijek se dobro osjećam u vašem društvu i rado sam vam uime Grada Osijeka došao uputiti čestitku i poželjeti sve najbolje. Prvenstveno zdravlja, mira, ljubavi i zajedništva u obitelji. Neka vam se u novoj godini ispuni barem ona želja koju najviše želite”, rekao je Boris Piližota dodajući kako je već „urbana legenda“ da je umirovljenički doček Nove godine najveselija zabava.

Čestitkama se pridružio i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća, a simbolične darove dobili su umirovljenici koji u novogodišnjoj noći slave i rođendan – 31. prosinca i 1. siječnja.

“Najčudnije je što mi svi zaborave čestitati rođendan. Slave Novu godinu i sjete se idući dan da sam imao rođendan. Ipak, svaki sam rođendan proslavio”, kazao je jedan od slavljenika.

Tako je u Osijeku, uz slavlje, ponoćne poljupce i dobre vibracije započelo novih 366 dana. Zdravlja, sreće, ljubavi i svako dobro! I neka vam se u ovoj prijestupnoj godini – ostvare noćašnje dobre želje i snovi!

foto: Grad Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Slavljenici koji u prijavnom obrascu izraze zanimanje – bit će pozvani na zajedničku proslavu koja će se održati 13. veljače 2024. u dvorani Bells.

Poziv osječkim bračnim parovima – slavljenicima 50. godišnjice braka

Grad Osijek i ove godine na Valentinovo organizira svečani ručak za bračne parove koji slave 50. godišnjicu braka. Gradonačelnik Osijeka Više…

Besplatne ulaznice umirovljenici mogu, uz predočenje osobne iskaznice kojom se dokazuje prebivalište na području grada Osijeka i dokaza o umirovljeničkom statusu

Doček Nove godine za umirovljenike u organizaciji Grada Osijeka

I ove godine Grad Osijek za osječke umirovljenike organizira besplatan doček Nove godine, ali za razliku od prijašnjih godina za Više…

Povodom blagdana Uskrsa župan Ivan Anušić donio zaključak o isplati jednokratnih pomoći umirovljenicima s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije

Županija dodjeljuje uskrsnice za umirovljenike

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, Osječko-baranjska županija će i ove godine simboličnim novčanim iznosom darivati naše umirovljenike te im i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku