SPORT

Zekić: Ne poznam Istru

Imamo dosta nepoznanica što se Istre tiče. Jako je puno novih igrača kod njih, dosta je i stranaca ... - veli Zekić za NK Osijek

    Objavljeno 11.08.2018
    Alan Srčnik

    Osječki kormilar Zoran Zekić pojavio se pred novinarima na redovitoj press konferenciji uoči ogleda s pulskom Istrom 1961. Pressica nije dugo potrajala, a trener Bijelo-plavih je naglasio kako od svoje momčadi očekuje maksimum… – piše NK Osijek.

    Stav

    Nadam se da ćemo biti u onom izdanju u kakvom smo bili protiv Hajduka na startu i dobrim dijelom u ogledu s Rudešom. U susret moramo ući što bolje i agresivnije s jasno izraženim stavom da igramo na svom terenu. Dakle, trebamo igrati kao da nam je prva utakmica u prvenstvu, a s tri nova boda bilo bi nam puno lakše iščekivati sljedeće dvoboje.

    Sastav 

    Moramo biti odgovorni, što nismo bili u određenim razdobljima prošle utakmice, pa smo odmah kažnjeni. Sada to moramo izbjeći. Sastav neće doživjeti neke promjene u odnosu na Rudeš, mislim da za to nema ni neke potrebe.

    Upitnici

    Imamo dosta nepoznanica što se Istre tiče. Jako je puno novih igrača kod njih, dosta je i stranaca, tako da ne znamo ne samo njihove kvalitete, nego čak i karakteristike, individualne i kolektivne.  Ne poznajem im ni trenera, tako da ne mogu ništa posebno reći o njima.

    Izostanci 

    Boban je u procesu treninga, dok Pušić i dalje nije u izdanju koje bi ga uvrstilo u konkurenciju. Radeljić i Pervan su nakratko priključeni Osijeku II jer im treba utakmica, a ne zato što nisu zadovoljili igrajući za prvu momčad.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!