SPORT

Zekić: O Dinamu ćemo razmišljati kad za to dođe vrijeme, sad nas čeka Inter

U polufinalu Kupa Hrvatske Bijelo-plave čeka Dinamo! Ali, što ih sutra čeka s Interom?!

    Objavljeno 14.12.2018
    Antonela Verković

    ‘Opake’ utakmice su pred našim Bijelo-plavima…

    Nogometaši Osijeka u polufinalu Kupa Hrvatske igrati će protiv Dinama u Maksimiru!

    Drugi polufinalni par čine Inter i Rijeka. Utakmica u Zagrebu bit će odigrana 24. travnja iduće godine, a zanimljivo je da će se Osijek i Dinamo istoga tjedna sastati i u prvenstvenoj utakmici, tri dana kasnije u Gradskom vrtu…

    Sve je bilo moguće u „bubnju“, a nama se, eto, dogodilo da izvučemo najjačeg mogućeg protivnika. Sigurno nećemo kukati i razmišljati kako je sve unaprijed izgubljeno. No, daleko je travanj 2019., moramo mi sada razmišljati o suboti i pobjedi nad Interom. O Dinamu ćemo kada za to dođe vrijeme. Uostalom, možda oni uspiju jako daleko dogurati u Europskoj ligi, a mi uhvatimo dobar zalet u drugom dijelu sezone – istaknuo je trener Zoran Zekić.

    POSLJEDNJI SUSRET S INTEROM

    Posljednji puta Osijek i Inter u Gradskom vrtu igrali su 14. ožujka ove godine, a rezultat je bio neriješen 1:1.

    U tom susretu Osječani nisu uspjeli osvojiti sva tri boda iako su bili favoriti, kao što će biti i predstojeće subote pred svojim navijačima. Poveli su gosti preko Vukčevića u 10. minuti, a čim su krenuli s centra, već u prvom ozbiljnijem napadu Bijelo-plavi su izjednačili golom Milovića.

    Upravo je spomenuti osječki stoper u središtu pozornosti bio i u 62. minuti, kada je dobio drugi žuti karton i domaćin je morao završnih pola sata utakmice odigrati s čovjekom manje na terenu.

    Rezultat se više nije mijenjao…

    FOTO: NK Osijek (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Žensko i muško finale Kupa Hrvatske donosi napetu borbu i najzabavniji program uz Franu Ridjana i Krešu Gotlina

    Odbojkaška euforija u Slavoniji uz Mursu, Dinamo i Mladost

    Odbojkaška euforija polako zahvaća Slavoniju. Na gotovo svakoj gradskoj kavi ili druženju nagađa se tko bi u srijedu, 13. ožujka Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”