GOSPODARSTVO

Zelenim FlixBus autobusima kroz Slavoniju i Baranju

Od 15.3. čak do 14 FlixBus polazaka dnevno iz pojedinih gradova Slavonije i Baranje prema Zagrebu, ostatku Hrvatske, ali i Europi

  Objavljeno 13.03.2024
  Darija Kovačić

  ++ FlixBus povećao prisutnost na području Slavonije i Baranje zahvaljujući snažnom partnerstvu s regionalnim autobusnim partnerom Čazmatrans

  ++ 5x dnevno Osijek i Županja – Zagreb; 11x dnevno Slavonski Brod – Zagreb; 3x dnevno Vukovar i Vinkovci – Zagreb

  ++ Za putovanje od 15.3. trenutno vrijede promotivne cijene na pojedinim relacijama Osijek/Slavonski Brod – Zagreb, već od 9,99€

  FlixBus, kao već prepoznatljivi autobusni prijevoznik ne samo u Hrvatskoj i Europi, već i globalno, od 15. ožujka, svojim zelenim autobusima pretvara Osijek i Slavonski Brod u centralne FlixBus gradove Slavonije i Baranje, sa značajnim brojem dnevnih polazaka prema Zagrebu, ali i ostatku Europe. S ukupno osam FlixBus polazaka dnevno iz Osijeka te 14 polazaka iz Slavonskog Broda na domaćim i međunarodnim linijama, stanovništvu Slavonije i Baranje omogućit će se jednostavna organizacija putovanja s većim izborom vremena polazaka, jednostavnom kupovinom karata putem web stranice, besplatne mobilne aplikacije ili kod ovlaštenih partnera.

  Foto: Samir Cerić Kovačević

  ˝Na ovom putovanju kroz Slavoniju i Baranju, pridružio nam se naš dugogodišnji partner Čazmatrans, dobro poznat Slavoncima i Baranjcima kao njihov pouzdan autobusni prijevoznik. Kroz više polazaka dnevno iz ključnih gradova, ali i manjih sredina te atraktivne ponude cijene karata, cilj nam je i dalje raditi na zadovoljstvu naših putnika te spajanju naših snaga u ovom partnerstvu. Dugogodišnju Čazmatrans tradiciju u prijevozu putnika autobusima podupiremo Flix modernom tehnologijom, te u konačnici stanovništvu pružamo veći izbor, bilo da putuju iz Slavonije ili prema njoj.˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

  Osijek, Đakovo, Vukovar, Vinkovci, Županja, Slavonski Brod i drugi gradovi Slavonije i Baranje na ovaj će način s mnogobrojnim mogućnostima presjedanja u Zagrebu ili nekom od drugih europskih gradova, biti umreženi u najveću zajednicu autobusnih linija s više od 5.600 destinacija te s 43 zemlje svijeta na 4 kontinenta. Slobodnije kretanje, planiranje putovanja bilo u poslovne ili turističke svrhe, svakako će osigurati brže susrete prijatelji i obitelji ovog Uskrsa.

  ˝Krajem 2021. godine ostvarili smo važno partnerstvo s FlixBusom, te tako postali dio globalne mreže od nekoliko tisuća regionalnih autobusnih partnera. Ovo partnerstvo nije bilo samo odgovor na tada još prilično izazovnu godinu, već i prilika za promjenu i prilagodbu potrebama modernog putnika. Kroz partnerstvo, uvođenjem novih tehnologija, osigurali smo našim putnicima ono što im je potrebno. Jednostavnu i brzu online kupovinu karata bez stajanja u redu, mogućnost da jednom kartom putuju kroz Europu te udobne i sigurne autobuse. Naša predanost kvaliteti i pouzdanosti čini nas sigurnim partnerom na putovanjima i u budućnosti.˝  izjavio je Damir Pavlović, predsjednik Uprave Čazmatransa.

  FlixBus je osigurao široku mrežu autobusnih linija kojom se danas može doputovati sve do Nizozemske na zapadu ili Bugarske na jugoistoku.

  Sve dostupne destinacije mogu se pronaći na www.flixbus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije.

  ˝Kroz partnerstvo s FlixBusom, gradovi poput Vukovara, Vinkovaca i Županje, postali su važan dio najveće europske mreže autobusnih linija do kojih se može zelenim FlixBus autobusima. Ovim potezom ne samo da smo našim putnicima osigurali jednostavnost u putovanju, online kupovinu karata i odličnu povezanost s ostatkom Europe, nego smo ove gradove upisali na listu svih dostupnih destinacija FlixBus globalne mreže linija. Vjerujemo da će ovaj korak otvoriti vrata i nekim novim putnicima i posjetitelja naših najistočnijih gradova – izjavio je Robert Šimleša, direktor Čazmatrans Vukovar d.o.o. 

  Osijek – Zagreb direktno 5x dnevno
  Slavonski Brod – Zagreb direktno 11x dnevno
  Vukovar – Zagreb direktno 3x dnevno
  Vinkovci – Zagreb direktno 3x dnevno
  Županja – Zagreb direktno do 5x dnevno

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  "Radovi na navedenim cestovnim prijelazu izvoditi će se sljedeća 3-4 tjedna, te molimo putnike za strpljenje i razumijevanje"

  GPP javlja promjene u voznom redu: Mijenjaju se određene stanice

  Sukladno radovima o kojima smo detaljnije već pisali, GPP je objavio obavijest na službenim stranicama kako se od danas zatvara Više…

  Subotom je psima najkraće vrijeme vožnje ...

  GPP: Raspored za pse u tramvajima i autobusima

  GPP Osijek objavio je raspored prijevoza pasa u autobusima i tramvajima, a gdje valja pripaziti na vrijeme do kojeg je Više…

  Vozači su OBAVEZNI postaviti oznaku DOG FRIENDLY na vidljivo mjesto :)

  Kada i u koji tramvaj i autobus GPP-a smiju psi?

  GPP piše i javlja na svojoj službenoj internetskoj stranici – kada, u koje vrijeme i u koje autobuse i tramvaje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Djelatnici Društva Vodovod Osijek d.o.o. izvest će radove hitne sanacije kanalizacijskog kolektora u Ulici Sv. Roka, na križanjima sa Ružinom i Ilirskom ulicom

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Svetog Roka – zatvara se dionica ulice

  Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

  Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

  Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

  [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku