GOSPODARSTVO

Želite li brzo pronaći zaposlenje? Pogledajte što je u ponudi ovoga tjedna za OBŽ

Želite li brzo pronaći zaposlenje? Istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

  Objavljeno 21.02.2024
  Matija Ivanković

  Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

  Atena – Smart Care traži Office managera (m/ž) za rad u Osijeku. Posao obuhvaća informiranje klijenata o zapošljavanju, pretragu poslova, oglašavanje i administrativne poslove. Nudi se ugovor na neodređeno, dobra plaća, mogućnost napredovanja i druge pogodnosti. Potrebno je dobro znanje engleskog i minimalno godinu dana radnog iskustva. Rok prijave putem linka  je 01.03.2024.

  Workforce Ljudski Potencijali traže Referenta knjigovodstva (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno 1 godina iskustva, poznavanje tekućih propisa, te prednost znanje talijanskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Rok za prijavu putem linka je 02.03.2024.

  Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru (m/ž) za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i poznavanje rada na računalu. Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

  Studenac traži Prodavače (m/ž) diljem Hrvatske. Potrebna je SSS i radno iskustvo u trgovini. Nude se bonusi, mogućnost napredovanja i stabilna primanja. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

  Great Line d.o.o. traži Specijalista za rezervacije/operacije u putničkoj agenciji (m/ž) s fokusom na razvoj partnerstava, pregovaranje ugovora i koordinaciju rezervacija. Nude dinamično radno okruženje, konkurentnu plaću s bonusima, fleksibilne opcije rada i mogućnosti napredovanja u karijeri. Prijavite se putem linka do 28.2.2024.

  Tvrtka Weldex d.o.o. traži Voditelja (m/ž) proizvodnje u Belišću. Poslodavac je specijaliziran za obradu metala te nudi konkurentnu plaću, stimulaciju i mogućnost napredovanja. Traži se kandidat s iskustvom u proizvodnji i vještinama vođenja tima. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

  Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Osijeku. Posao uključuje prodaju i prezentaciju usluga, telefonsku komunikaciju s korisnicima i administrativne poslove. Nude se mjesečni bonusi, naknada za prijevoz i obrok, online edukacije te dinamično radno okruženje. Potrebna je minimalno SSS, dobre računalne vještine te komunikativnost. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

  MEHANIZACIJA MILER d.o.o. traži Servisera poljoprivredne mehanizacije (m/ž) za stalni posao u Valpovu. Potrebno je iskustvo u servisiranju poljoprivredne mehanizacije, dobro poznavanje tehničke struke i vozačka dozvola B. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

  ZUBER d.o.o. traži 3 Soboslikara (m/ž) za posao u Osijeku. Posao obuhvaća soboslikarske poslove. Prijavite se putem linka 13.3.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

  Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

  Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

  Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

  Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

  Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

  Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

  Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

  [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

  Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

  Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

  Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

  Nova otvorena radna mjesta u OBŽ