KULTURA

“Žena može” glazbeno-scenski program

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji

Objavljeno 06.03.2023
Darija Kovačić

Kao i svake godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 12. godinu za redom u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“, održati će se glazbeno-scenski program pod nazivom ‘Žena može’.

Nasilje u obitelji nema svoju dob, zanimanje ili stupanj obrazovanja, prisutno je u svim socijalnim skupinama. Kako bi se to promijenilo, Policijska uprava osječko-baranjska provodi brojne aktivnosti po Nacionalnom preventivnom projektu pod nazivom „Živim život bez nasilja“, u kojemu mlade ljude u osnovnim i srednjim školama, kao i njihove roditelje, na području cijele županije učimo prepoznati nasilje i kako reagirati na nasilje.

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji.

Četvrtak 09. ožujka u 19:30 Poetry caffe Magis

Program:

Bubnjarski band ‘RitmOs’
Antonija Pintarić i Vjekoslav Miling  JAZZ
Josip Paulić (tenor) i Ante Blažević ( klavir )
Krunoslav Đurčić Street art GITARA
Ženska klapa Allegre Osijek
Društvo pjesnika ‘Antun Ivanošić’

I ove godine uključili su se poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste eventa poklon bonovima svojih usluga i proizvoda.

Ulaz je slobodan!

Organizacija: Policijska uprava osječko-baranjska, Udruga Lega grad, Poetry caffe Magis i prijatelj projekta Tihana Vajnand.

Posebno zahvaljujemo poduzetnicima grada Osijeka koji će darovati sve prisutne žene svojim uslugama i proizvodima: Blue gym Sjenjak, M-Studio Visnjevac, Z studii Višnjevac,  Fizionova, Centar ljepote Elite, Obrt Oratrix,  Frizerski salon Suncica,  Obrt Lui e Lei,  Studio Respect, obrt za masažu i fizioterapiju ‘Pčelica’.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Film Povedi me na mjesec neobičan je spoj romantične komedije, povijesne drame i zabavnog trilera, a u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i Grof Monte Cristo

Fly Me To The Moon

Kiparska kolonija počinje 27.07.2024. te traje do 05.08.2024. za vrijeme koje će se održati mnoštvo kulturnih, zabavnih i društvenih događanja.

[NAJAVA] 51. Kolonija kipara naivaca u Ernestinovu

Donosimo vam pregled događanja ovog tjedna na OLJK-u. Kulturni program je iznimno zanimljiv i bogat, preporučujemo vam da pogledate što nas sve očekuje!

[NAJAVA] OLJK – događanja ovog tjedna