KULTURA

“Žena može” glazbeno-scenski program

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji

Objavljeno 06.03.2023
Darija Kovačić

Kao i svake godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 12. godinu za redom u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“, održati će se glazbeno-scenski program pod nazivom ‘Žena može’.

Nasilje u obitelji nema svoju dob, zanimanje ili stupanj obrazovanja, prisutno je u svim socijalnim skupinama. Kako bi se to promijenilo, Policijska uprava osječko-baranjska provodi brojne aktivnosti po Nacionalnom preventivnom projektu pod nazivom „Živim život bez nasilja“, u kojemu mlade ljude u osnovnim i srednjim školama, kao i njihove roditelje, na području cijele županije učimo prepoznati nasilje i kako reagirati na nasilje.

Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji.

Četvrtak 09. ožujka u 19:30 Poetry caffe Magis

Program:

Bubnjarski band ‘RitmOs’
Antonija Pintarić i Vjekoslav Miling  JAZZ
Josip Paulić (tenor) i Ante Blažević ( klavir )
Krunoslav Đurčić Street art GITARA
Ženska klapa Allegre Osijek
Društvo pjesnika ‘Antun Ivanošić’

I ove godine uključili su se poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste eventa poklon bonovima svojih usluga i proizvoda.

Ulaz je slobodan!

Organizacija: Policijska uprava osječko-baranjska, Udruga Lega grad, Poetry caffe Magis i prijatelj projekta Tihana Vajnand.

Posebno zahvaljujemo poduzetnicima grada Osijeka koji će darovati sve prisutne žene svojim uslugama i proizvodima: Blue gym Sjenjak, M-Studio Visnjevac, Z studii Višnjevac,  Fizionova, Centar ljepote Elite, Obrt Oratrix,  Frizerski salon Suncica,  Obrt Lui e Lei,  Studio Respect, obrt za masažu i fizioterapiju ‘Pčelica’.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Nakon 7 sezona, predstava „Stara Škola Kreka: Iz tame u svjetlo“ i dalje puni kazališne dvorane, a na repertoaru nove jesenske turneje se nalazi i kino Urania

Dobitna kombinacija hit blockbustera, izvrsnih festivalaca i stand up-a

Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a s njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag - prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo

Bosanci ponovno dolaze u Osijek

Čepinske suncokrete učinit će zanimljivim svojim glazbeno-scenskim programom čepinske osnovne škole i dječji vrtić, kao i udruge iz općine Čepin. Naravno pozvali smo i atraktivne goste: TS LEGE zabavljaju vas u petak, a u subotu za odličnu zabavu zaduženi su Giuliano & Diktatori

[NAJAVA] 22. Čepinski suncokreti