ŽIVOT

Živčenjak ste? Jedva se nosite sa suvremenim izazovima? Onda je ovo predavanje stvoreno za vas!

Suvremeni čovjek stres "jede za doručak", ali zato postoji ovo predavanje - kako bismo kroz praktične vježbe ovladali sobom

Objavljeno 27.10.2018
Josipa Maksimović

SimBex Akademija u Osijeku organizira predavanje “Kako obuzdati stres”, kako bi ukazala na sveprisutnost stresa u svim porama života – da, svima se događa i da, postoje načini njegovog suzbijanja, bez da uključuju “sumnjive poroke”!

Suvremeni način života, često nas tjera u vatru s kojom se teško nositi. Tada najčešće putem stresa “ispoljavamo”  našu nespremnost i nesposobnost suočavanja s problemima.

Moguće je reći da suvremeni čovjek stres “jede za doručak”, to jest, toliko se hranimo negativom, da stres jednostavno postaje neizbježan.

Zato postoji ovo predavanje – kako bi našu mrzovoljnost, dekoncentriranost i nemotiviranost usmjerili na nešto puno pozitivnije.

Stres utječe na zdravlje, komunikaciju s drugima i obveze. Nemojte sve nedaće pripisati sebi – pripišite ih našem najgorem neprijatelju!

Ovo interaktivno predavanje, omogućit će vam stvaranje “štita” kojim ćete blokirati negativne “vibre” i ostati staloženi čak i u najzahtjevnijim trenutcima.

Gosti će imati priliku naučiti ovladati sobom i vlastitim reakcijama kroz praktične vježbe.

Predavanje će održati “multidisciplinarna” psihologinja, Lina Višić, a u slučaju da se izgubite do odredišta, bez stresa, jer tu je adresa: Hrvatska udruga poslodavaca, regionalni ured u Osijeku – Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek.

Ovaj će “event” započeti od 11 i trajati do 13h. Ulaz je slobodan, ali se prvotno morate prijaviti – 098 458 720, ili na mail [email protected].

Foto: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Petaši su nedavno iz Povijesti učili o starim civilizacijama te im je ovo predavanje bilo jako zanimljivo. Naš je gost tako pred prepunom učionicom, učenicima koji su ga pozorno slušali, pričao o razvoju grobnica u vrijeme drevnih Egipćana, piramidama, faraonima Ramzesu Drugom i Tutankamonu, o posljednjem sudu i mumificiranju te o faraonki Hatšepsut.

Turistički vodič i egiptolog iz Kaira učenicima petih razreda održao dvosatno predavanje i radionicu o starom Egiptu

Osnovnu školu Jagode Truhelke u Osijeku posjetio je 24. siječnja turistički vodič i egiptolog iz Kaira, Mohamed Hatem koji je Više…

Tijekom predavanja i edukacije s učenicima se razgovaralo o opasnostima i problemima koji se mogu dogoditi ukoliko se ne pridržavamo pravila i neoprezno koristimo današnja sredstva komunikacije, odnosno društvene mreže.

Preventivne aktivnosti policije vezane uz sigurnost na Internetu

U osnovnim i srednjim školama na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom mjeseca studenog provedene su preventivne aktivnosti „Sigurnost i zaštita Više…

Organizira se i predavanje o brizi, njezi i dobrobiti pasa pod nazivom "Uzeli smo štene - što sada?". Pozvani su svi vlasnici kućnih ljubimaca na ovo predavanje

Veterinarski dani 2023. u Osijeku

Povodom održavanja ‘VETERINARSKIH DANA 2023.’ u Osijeku od 26. do 29.10., Hrvatska veterinarska komora i Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje