SPORT

Znamo datum Pannonian Challengea 2020.!

Najveće urbano-sportsko i glazbeno događanje u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi najavljuje vruće ljeto u Osijeku

  Objavljeno 22.11.2019
  Ivona Amidžić

  Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, doznaju se i datumi idućeg, 21. izdanja urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Datume si na vrijeme upišite u kalendare jer urbani sportovi i odlična glazba pokreću sve posjetitelje do ranih jutarnjih sati!

  Lijeva obala Drave na vas čeka od 3. lipnja do 7. srpnja

  Najbolji vozači BMX-a, rola, skateboarda i romobila kao i proteklih godina spremni su za nezaboravan vikend u Osijeku, a organizatori su unaprijed ispričavaju na rasprodanim sobama i gužvama u gradu te najavljuju da će ovo biti najbolji i najveći Pannonian Challenge do sada.

  Ove godine nije bilo slobodnog smještaja u Osijeku i okolici, a grad je bio življi no ikada, što atmosfera Pannonian Challengea može potvrditi. Imamo najveći i najopremljeniji skate park u jugoistočnoj Europi, više od 300 vrhunskih sportaša i nikad bogatiji nagradni fond. Odlična je prilika uvjeriti se kako najbolji svjetski vozači voze po osječkom skate parku.

  Također, BMX i skate su uvršteni na popis Olimpijskih sportova, pa će te gledati vratolomije budućih Olimpijaca.

  “Festival je odavno nadrastao granice Hrvatske, a već nekoliko godina smo iznimno respektabilan festival na svjetskom nivou. Mi smo oni koji smo počeli od ničega, a uspjeli smo stvoriti važno i veliko natjecanje jer volimo to što radimo i jer volimo svoj grad. Volimo sugrađane i pružamo im iskustvo koje se može vidjeti u svega nekoliko svjetskih gradova. Prošle smo godine obilježili jubilej, a sada smo već prepoznati u cijelom svijetu i samo rastemo. Pridružite nam se na najboljem provodu, vidimo se na lijevoj strani Drave”, izjavio je Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge.

  Pannonian Challenge za svoje novo izdanje priprema do sada neviđen spektakl, stoga upišite datume u kalendare i posjetite najbolje natjecanje urbanih sportova u ovom dijelu Europe!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Nagrada Jump za sportski turizam otišla u ruke Pannonian Challenge festivala urbanog sporta

  Pannonian Challenge dobio još jednu nagradu!

  Sport je već jako dugo grana koja katalizira veliki turistički potencijal, a oko velikih sportskih manifestacija bore se jedinice lokalne Više…

  Najveće finale u povijesti Pannonian Challenge održat će se od 18 sati

  Veliko nedjeljno finale donosi kraj 20. Pannonian Challengea

  Svemu lijepom dođe kraj, pa tako i jubilarni, 20. Pannonian Challenge završava ove nedjelje, kada će se svi vozači i Više…

  Nakon uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije BMX polufinale Pannonian Challengea za Olimpijske igre u Tokiju vatreno bodrilo više od 5.000 ljudi

  Pannonian Challenge: Svjetske BMX face zapalile Osijek

  Nakon odličnog skate natjecanja koje je na samom početku zagrijalo osječku publiku, možda najboljeg Inline natjecanja u povijesti Pannonian Challengea Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ovo je jedan od onih uspješnih projekata, gdje je ključna suradnja više subjekata

  Osijek dobio Kuću nogometa u Kupskoj 31

  Košarkaši Osijeka izgubili vrijeme i novac na nepostojeću utakmicu

  Zbog bizarnog razloga otkazana utakmica u Austriji

  Renato Martinko: "Drago nam je da je naš klub po razvojnoj orijentaciji i podizanju kvalitete igrača sve više prepoznatljiv u ozbiljnim košarkaškim krugovima, a ovaj potpis to potvrđuje"

  Vrijednosnice potpisale veliku nadu Crvene Zvezde