SPORT

ZSUGOS – Donesene odluke o vrednovanju sportova, klubova nositelja kvalitete i saveza

Donosimo navedene odluke s bodovnim ljestvicama sportova i saveza te tablicu određivanja klubova nositelja kvalitete u pojedinim sportovima grada Osijeka

    Objavljeno 15.02.2023
    Matija Ivanković

    Na sjednici Izvršnog odbora Zajednice 14. veljače 2023. g. donesene su, između ostalih, odluke o rješavanju prigovora zbog neispunjavanju propisanih uvjeta iz Javnog poziva, o vrednovanju i razvrstavanju sportova, o određivanju nositelja kvalitete i vrednovanju granskih saveza. U nastavku donosimo navedene odluke s bodovnim ljestvicama sportova i saveza te tablicu određivanja klubova nositelja kvalitete u pojedinim sportovima.

    Sukladno Javnom pozivu, udruge imaju pravo uputiti prigovor na rezultate vlastitog bodovanja u roku od 8 radnih dana, a konačni financijski iznosi za klubove nositelje kvalitete i saveze nalazit će se u Planu realizacije Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2023.

    Odluka o rješavanju prigovora zbog neispunjavanja propisanih uvjeta iz Javnog poziva
    Odluka o vrednovanju i razvrstavanju sportova za 2023.
    Odluka o određivanju nositelja kvalitete u pojedinim sportovima za 2023.
    Odluka o vrednovanju granskih saveza za 2023.
    Bodovanje sportova za PJP u sportu za 2023.
    Bodovanje za izbor nositelja kvalitete za PJP u sportu za 2023.
    Bodovanje saveza za PJP u sportu za 2023.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.