GOSPODARSTVO

Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Objavljeno 03.05.2024
    Matija Ivanković

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja. Iako je vrijeme promjenjivo, kako i priliči svibnju, u Portanovi možete pronaći sve što vam treba – bila to proljetna ili ljetna odjeća. Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu moći ćete pogledati na web stranici Portanove (https://portanova.hr/hr/portastics) već u ponedjeljak tako da bacite oko unaprijed i isplanirajte si jedan baš dobar shopping!

    Kao što ste već čuli, rođendansku proslavu Portanove uveličalo je otvorenje Fashion&Friends trgovine! Novo modno odredište gdje vas na jednom mjestu očekuju vodeći svjetski modni brendovi poput Replay, Diesel, BOSS, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo, Guess, Liu Jo i drugi očekuje vas na 1. katu. A zanimat će vas i da je u tijeku proljetna akcija u kojoj vas časte s 20% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2024., a ne sumnjamo da pripremaju odličan popust i za Portastičnu srijedu.

    Majčin dan poseban je dan u godini kada slavimo naše žene, majke, kraljice, a obilježava se svake godine druge nedjelje u svibnju. U ovoj godini Majčin dan obilježavamo 12. svibnja. A ukoliko svake godine dočekate zadnji tren i ne znate što pokloniti svojim majkama, razmišljajući što im treba ili što žele – Portanova ima rješenje: Portanova poklon kartica dar je koji će obožavati! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate njoj.

    Portanova poklon kartica idealan je poklon za sve prilike, a može ga se koristiti u gotovo svim trgovinama u Portanovi i to višekratno. Iznos koji ćete „staviti“ na karticu ovisi samo o vama, a može biti bilo koja vrijednost između 10 i 200 eura. Skeniranjem QR koda na poleđini kartice u svakom trenutku možete doći do pregleda svih kupnji kao i informacije o preostalom iznosu na kartici. Pa može li jednostavnije!? Portanova poklon karticu možete kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa.

    I za kraj jedna servisna informacija. Ovu nedjelju, 5. svibnja, trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će 2. kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove (https://portanova.hr/hr/vijesti/2312-radno-vrijeme-u-svibnju) A ako malo bolje pogledate stranicu s radnim nedjeljama u svibnju vidjet ćete da trgovine u Portanovi u svibnju neće raditi niti jednu nedjelju.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

    I ove godine će se u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja - Uskršnja potraga za pisanicama!

    Portanova radi cijeli vikend – Obavite uskršnji shopping na vrijeme

    Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto ’24. koje su stigle Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla