SPORT

Troje naših natjecatelja na Prvenstvu Balkana u atletici za seniore

Izbornik nacionalne vrste Mladen Katalinić među one koji će predstavljati našu državu na tom natjecanju uvrstio je i troje članova AK Slavonija-Žito.

    Objavljeno 25.05.2024
    Matija Ivanković

    Hrvatska atletska reprezentacija sudjelovat će predstojećeg vikenda, dakle 25. i 26. svibnja, na Prvenstvu Balkana za seniorke i seniore kojemu je domaćin turski Izmir. Izbornik nacionalne vrste Mladen Katalinić među one koji će predstavljati našu državu na tom natjecanju uvrstio je i troje članova AK Slavonija-Žito.

    Što bolje rezultate, a time i značajniji doprinos selekciji Hrvatske tom će prigodom pokušati ostvariti Mia Wild na 100 metara prepone, Sara Aščić u skoku u vis te iskusni motkaš Ivan Horvat. S njima će u Izmir putovati i naš glavni klupski trener Saša Šešum.

    Naše atletičare nastup očekuje u nedjelju 26. svibnja.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Odlične je rezultate u sastavu naše nacionalne vrste ostvarila članica AK Slavonija-Žito Mia Wild, a ovaj puta se posebno iskazala u utrci na 100 metara, postavivši novi hrvatski rekord u ovoj konkurenciji s vremenom 11,65! 

    Mia Wild nova juniorska rekorderka na 100 metara!

    U češkom je Brnu održan peteromeč juniorskih reprezentacija Češke, Hrvatske, Mađarske, Poljske i Slovačke. Odlične je rezultate u sastavu naše nacionalne vrste Više…

    Neponovljiva kombinacija sporta, druženja, učenja i zabave u Ljetnom sportskom kampu „AKSO“!

    Ljetni sportski kamp Atletskog kluba “Slavonija-Žito” Osijek

    ŠTO NA LJETO? SVI U „AKSO“ KAMP! Bliži se omiljena kombinacija svih školaraca: ljeto i školski praznici! I što tada? Više…

    Naši neporaženi odbojkaši prvu utakmicu igraju s Estonijom.  Nastup na Final Fouru Zlatne europske lige našim reprezentativcima ujedno je i prilika za odlazak na Challenger kup u Kinu na kojem se vadi viza za prestižnu Ligu nacija

    Hrvatska u Osijeku igra Final Four Zlatne Europske lige

    Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u subotu, 15. i nedjelju, 16. lipnja u osječkoj dvorani Gradski vrt igra Final Four Zlatne Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prvenstvo Hrvatske u 3X3 košarci održati će se u Osijeku. To je jedan od 10 turnira koji će se održati u cijeloj Hrvatskoj.

    Raspored Prvenstva Hrvatske u 3×3 košarci – Osijek

    Ukupno je osvojeno13 medalja, što je zaista odličan učinak i svi koji su se našli na postolju zaslužuju naše čestitke

    Odlični rezultati Slavonije-Žito na kadetskom PH, Nikola Šešum osvojio tri zlata i dva srebra

    Odlične je rezultate u sastavu naše nacionalne vrste ostvarila članica AK Slavonija-Žito Mia Wild, a ovaj puta se posebno iskazala u utrci na 100 metara, postavivši novi hrvatski rekord u ovoj konkurenciji s vremenom 11,65! 

    Mia Wild nova juniorska rekorderka na 100 metara!