GOSPODARSTVO

Zapošljavanje – ovotjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

Ovoga tjedna posao nude: D.G. Commerce, KFC, Hervis, Tifon, AluKönigStahl. d.o.o. potražite nešto baš za vas!

    Objavljeno 22.05.2024
    Darija Kovačić

    AluKönigStahl. d.o.o. traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Nude se rad na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, korištenje suvremenih IT rješenja, sigurna i stimulativna primanja te kontinuirano usavršavanje. Profil kandidata uključuje najmanje srednju stručnu spremu, najmanje 2 godine radnog iskustva, komunikativnost, fleksibilnost, poznavanje rada na računalu te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 28.5.2024.

    Manpower traži Specijalista korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Nude se razne pogodnosti kao što su rad iz udobnosti doma, online edukacija, oprema za rad od doma, Božićnica, darovi za sv. Nikolu, bonusi preporuke te prilike za napredovanje i izgradnju karijere u međunarodnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

    CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Comcross Croatia d.o.o. traži Električara/električarku za projektiranje, izvođenje i održavanje tehničkih sustava u Osijeku. Posao uključuje spajanje i montažu elektroopreme i razvodnih ormara. Poželjne su vještine čitanja elektro shema, samostalnost u radu te spremnost na timski rad i učenje. Poslodavac nudi stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj te dinamično i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad 20 sati tjedno u Osijeku i Vinkovcima. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

    Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Voditelja smjene za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu te bruto plaća od 1.300,00 € s dodatkom na plaću za noćni rad i praznike. Također, nudi se neto dodatak na plaću od 219,00 €, puni iznos prijevoza svaki mjesec te dodatni mjesečni bonus na osnovu osobnih rezultata. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

    D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

    Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

    Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montere centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao uključuje izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Nude se odlično plaćena satnica, plaćeni smještaj te pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

    Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

    Zagrebački radio Plavi 9 traži Radijskog voditelja (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaćuje vođenje jutarnjeg programa, pripremu emisija, komunikaciju s timom, Više…

    Pronađite svoj sljedeći posao, pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta, prijavite se već danas!

    Lugera Talent Solutions traži Savjetnika u telefonskoj prodaji za A1 (m/ž). Idealni kandidat trebao bi imati minimalno srednju stručnu spremu, Više…

    Hotel Patria traži recepcionera, Comcross električara, Tifon i Hervis prodavača, Amrest Adria voditelja smjene... provjerite cijelu ponudu!

    Tražite posao? Imamo deset novih ponuda za ovaj tjedan!

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice. Radovi će se odvijati svakodnevno od 0 do 24 sata

    Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u Kolodvorskoj ulici u Osijeku

    Certifikati će se isticati na vidljivom mjestu kako bi kupci prepoznali proizvode uzgojene od strane lokalnih poljoprivrednika, a sve s ciljem poticanja kupnje kvalitetnih, svježih i lokalno uzgojenih proizvoda

    Na osječkoj Glavnoj tržnici dodijeljeni certifikati “Proizvodi hrvatskog seljaka”

    Rođendanski popusti u trgovinama nisu sve što vas očekuje. Posjetite Facebook stranicu Retail Parka Gacka jer tamo ovih dana možete osvojiti vrijedne nagrade u obliku poklon vaučera za Sinsay, Pepco i House

    Ovaj vikend Retail park Gacka slavi prvi rođendan