Otvoreno predavanje za roditelje u Osijeku i Donjem Miholjcu

Predavanje je dio trogodišnjeg programa "Alternativni centar podrške za djecu i roditelje" koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

    Objavljeno 24.10.2020
    Darija Kovačić

    Svaki se roditelj ponekad nađe u situaciji u kojoj nije zadovoljan s nekim aspektom ponašanja svoga djeteta; načinom ispunjavanja svakodnevnih obaveza, školskih obaveza, poštivanja dogovora ili pojavi nekog oblika ponašanja koji ne podržava. U takvim situacijama roditelji su prepušteni vlastitoj kreativnosti i smišljanju načina na koji mogu doprijeti do djeteta te im ponuditi načine i rješenja koje oni smatraju ispravnim. S tom namjerom roditelji nerijetko stavljaju fokus isključivo na ponašanje djeteta te nesvjesno zaobilaze pitanje odnosa koje razvijaju s djecom, a koji čini temelj djetetovog rasta, razvoja i razumijevanja.

    Na otvorenom predavanju za roditelje, diskutirat će se o odnosu roditelja i djeteta kao prvoj stepenici za postizanje promjena i učenju pozitivnih oblika ponašanja.

    Predavanje će se održati u ponedjeljak 26. listopada u 17 sati u Donjem Miholjcu u prostorijama Društva “Naša djeca” te u utorak 27. listopada u 18 sati u Osijeku u prostorima Dječjeg kreativnog centra “Dokkica”.

    Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju broj mjesta za predavanje je ograničen, stoga iz Dokkice mole zainteresirane roditelje da najave svoj dolazak prethodnom prijavom na mail: [email protected]. Sukladno propisanim mjerama svi sudionici predavanja moraju imati zaštitne maske za lice te dezinficirati ruke na ulasku u prostoriju. Svim sudionicima bit će osiguran propisani razmak.

    Predavanje je dio trogodišnjeg programa “Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Međunarodni dan obitelji prilika je da se podsjetimo koliko je važno očuvati i jačati te veze, ali i podsjetnik da to činimo svakodnevno.

    Dokkica obilježila Međunarodni dan obitelji

    Obitelji igraju ključnu ulogu u izgradnji društvene kohezije i pružanju emocionalne podrške svojim članovima. Međunarodni dan obitelji prilika je da Više…

    Predstava je kreirana prema rezultatima istraživanja među srednjoškolskom populacijom Osječko-baranjske županije u kojemu su mladi izrazili svoje izazove vezane uz njihovo mentalno zdravlje te predstavlja suvremene probleme mladih

    Dokkica – Predstava o mentalnom zdravlju “Da se mene pita…”

    Dječji kreativni centar DOKKICA producirao je originalnu predstavu o mentalnom zdravlju “Da se mene pita…” u izvedbi akademskih glumaca Nikole Više…

    Besplatno savjetovalište u cilju povećanja dostupnosti izvaninstitucionalnih oblika podrške žrtvama nasilja u obitelji u njihovim lokalnim sredinama

    Besplatno savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji u Osijeku i Belom Manastiru

    Dječji kreativni centar DOKKICA u cilju povećanja dostupnosti izvaninstitucionalnih oblika podrške žrtvama nasilja u obitelji u njihovim lokalnim sredinama nastavlja Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Opet se vraćamo na priču koja nas čini osobito ponosnima, a to je spoznaja da Mia trenutno ima drugi rezultat u svijetu u kategoriji U-20, a prvi u Europi!

    Još jedan fantastičan nastup Mije Wild!

    Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

    Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

    Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

    [FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama