ŽIVOT

Matica umirovljenika Grada Osijeka na novoj adresi

Zbog urušavanja zgrade u Reisnerovoj, morali su preseliti u novi prostor

Objavljeno 08.02.2021
Ivona Amidžić

Matica umirovljenika nakon 75 godina preselila je na novu adresu u Strossmayerovoj, prenosi Radio Osijek. Matica umirovljenika grada Osijeka ove godine obilježava 75 godina postojanja, a zbog urušavanja zgrade u Reisnerovoj, morali su preseliti u novi prostor.

Poslovni prostor u Strossmayerovoj 21, je uređen i prilagođava potrebama umirovljenika.

Predsjednica Matice Marija Sužnjević naglašava da su ju neprestano zvali članovi i pitali kada će početi druženja i radionice. Matica umirovljenika grada Osijeka počela je s radom, a nedavno je dobila sredstva u iznosu 1,9 milijuna kuna iz fondova Europske unije za provedbu projekta “Aktivno starenje “.

Projekt će trajati dvije godine, u okviru kojega će kupiti, bicikle za članove, financirati nabavu opreme za slobodne aktivnosti i radionice, ali i urediti prostor za druženja. Dio sredstava iskoristit će i za informatičko opismenjivanje članova.

foto: screenshot (facebook)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Mirovinsko" se vraća na staro mjesto u rednom vremenu od 08:00 - 16:00 sati u novo obnovljenoj i moderno uređenoj zgradi

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od 28. studenoga na novoj/staroj lokaciji

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od ponedjeljka, 28. studenoga 2022. počinje s radom na novoj/staroj lokaciji Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje