ŽIVOT

Kukuruzni labirint: Za dva sata danas počinje disko, a sutra izrada lutkica

Kukuruz će se uskoro zažutjeti, možda već i jest, ali disko to neće spriječiti, a ni radionice izrade lutkica od šuške ...

Objavljeno 29.08.2018
Alan Srčnik

Kukuruzni labirint još nije rekao ‘zadnju riječ’ ove godine. Kukuruz će se uskoro zažutjeti, možda već i jest, ali disko to neće spriječiti, a ni radionice izrade lutkica od šuške …

U srijedu 29. 8. 2018. u Kukuruznom labirintu u Osijeku od 18 do 19 sati održat će se disko i igre za najmanje pod vodstvom animatorice Maje.

U četvrtak 30. 9. 2018. od 17 sati održavat će se u Labirintu radionica izrade lutkica i cvijeća od kukuruznog lista šuške koju će predvoditi gđa Marija iz Udruge Šuška.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Obiteljska atmosfera u kojoj ćete odmoriti, ali i uživati u avanturi! Vrijeme je za novo izdanje labirinta

OSJEČKA ATRAKCIJA – Kukuruzni labirint

U Osijeku se po treći put otvaraju “vrata” edukativnog Kukuruznog labirinta, projekt koji organizira Udruga Kreativna rekreacija. Ovo je osmišljeno Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje