ŽIVOT

Uskrsni ponedjeljak u Zoo vrtu

Unikom i ZOO vrt Osijek pozivaju vas na tradicionalnu manifestaciju "Uskrsni ponedjeljak u ZOO vrtu Osijek"

Objavljeno 19.04.2019
Tamara Lemajić

Kako bismo svi zajedno obilježili početak nove sezone, Unikom i ZOO vrt Osijek pozivaju vas na tradicionalnu manifestaciju “Uskrsni ponedjeljak u ZOO vrtu Osijek” koja će se održati 22. travnja u vremenu od 10 do 12 i od 15 do 17 sati.

I ovoga puta družit ćemo se s Uskrsnim zekom, zasladiti se čokoladnim jajima te ponuditi našim životinjama pisanice. Pripremili smo i jedno novo edukativno – zabavno događanje, stoga nas svakako posjetite i uživajte s Vašim najmlađima. Svim posjetiteljima, posvojiteljima, sponzorima i poslovnim partnerima Unikom i ZOO vrt Osijek žele sretan i blagoslovljen Uskrs!

Foto: Unikom d.o.o.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Žabe (kao i svi ostali vodozemci) su danas najugroženija skupina kralježnjaka te je preko 40 % svih vrsta vodozemaca (od poznatih 8736) ugroženo.

Obilježavanje Svjetskog dana žaba

U nedjelju 24. ožujka 2024. godine od 10 do 12 sati u Zoo vrtu Osijek, u suradnji s Odjelom za Više…

Mnogi gmazovi imaju lošu reputaciju te ih se ljudi često (neopravdano) boje. Dođite u Zoo vrt Osijek te naučite nešto novo o ovim jedinstvenim organizmima

Obilježavanje Dana gmazova

Krokodili, zmije, gušteri i kornjače imaju jednu stvar zajedničku – svi su gmazovi. Kao i mnogi drugi organizmi, i gmazovi Više…

Više se neće događati prekidi u radu ”pauka”, kao što je to bio slučaj prijašnjih godina kada su tu djelatnost obavljali privatni koncesionari...

U Osijeku nakon pet godina ponovno radi ”pauk služba”

Nakon pet godina u Osijeku od sutra s radom započinje služba za premještanje nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, takozvana ”pauk Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje