SPORT

Klub ritmičke gimnastike Osijek – Salines kup

Prve medalje za najmlađe u A programu, Inga odlična u vježbi s trakom :D

    Objavljeno 01.10.2019
    Ivona Amidžić

    Larisa Ivanković i Bruna Juraić, ritmičke gimnastičarke KRG Osijek po prvi puta su nastupile u A programu i tako pravile društvo Ingi Rukovanjski na Salines kupu u Tuzli.

    Jelisaveta Mitrović, Zeynep Kirli, Ichim Sonia, Borysenko Iryna i Amila Hođić, bile su zvijezde večeri u dvorani Meydan na Salines kupu. Ove gimnastičarke iz Srbije, Turske, Rumunjske, Ukrajine i BiH oduševile su publiku u Tuzli. No, njima su se priključile na toj večeri u A programu za seniorke iz Hrvatske Inga Rukovanjski (KRG Osijek) i Nera Štrbac (KRG Maksimir). Osječanka je na kraju u svom godištu osvojila dvije brončane medalje i dvije srebrne, a posebice je odlično odradila vježbu s trakom.

    Iako smo svi imali tremu zbog prvog nastupa Brune Juraić i Larise Ivanković u A programu mlađih kadetkinja one su bile jači od svih i uspjele osvojiti medalje. Larisa brončanu i srebrnu, a Bruna srebrnu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Mlade natjecateljice su imale nesvakidašnji test proteklog vikenda... Kući su se vratile sa sedam medalja, osmjesima i velikim stečenim iskustvom. Čestitamo! :)

    Ritmičke gimnastičarke iz Osijeka na natjecanju u Slovačkoj i Budimpešti

    Natjecateljice A programa Kluba ritmičke gimnastike Osijek Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski imale su nesvakidašnji test ovaj vikend. Iako je Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.