SPORT

Ritmičke gimnastičarke iz Osijeka na natjecanju u Slovačkoj i Budimpešti

Mlade natjecateljice su imale nesvakidašnji test proteklog vikenda... Kući su se vratile sa sedam medalja, osmjesima i velikim stečenim iskustvom. Čestitamo! :)

  Objavljeno 21.12.2018
  Antonela Verković

  Natjecateljice A programa Kluba ritmičke gimnastike Osijek Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski imale su nesvakidašnji test ovaj vikend.

  Iako je sedam donesenih medalja uvijek poticaj i zadovoljstvo, veće je ono sportsko iskustvo natjecanja daleko od kuće, dva dana putovanja, dva natjecanja u 24 sata na dvije udaljene lokacije.

  Ovo natjecanje, prenose iz KRG Osijek, bilo je zaista posebno, ali i zahtjevno za natjecateljice. Put daleko od kuće, pripreme, zagrijavanje, različiti partneri…

  Putovale su u Slovačku i Budimpeštu.

  Inga se netjecala u Nitri s loptom, obručem i trakom, a u Budimpešti s čunjevima i obručem. Barbara je pak na oba natjecanja izašla s obručem i loptom.

  Inga se i nakon problema s obručem u Nitri uspjela koncentrirati i dobro odraditi vježbe s loptom i trakom.

  Bila je to prilika i da se vidi što rade druge ritmičarke iz Italije, Azerbejđana, Rusije, Ukrajine, Njemačke, Češke, Slovačke, Mađarske i drugih zemalja.

  Iako na oba natjecanja smo morali čak platiti i kaznu što nismo doveli svoje sutkinje, jer ih i nemamo, ali to nam nije umanjilo čar natjecanja i naš osnovni cilj u ova dva natjecanja – zaključili su u priopćenju iz KRG Osijek.

  Unatoč ponekim preprekama i zahtjevnom natjecanju, ritmičke gimnastičarke su se kući vratile s uspjesima, pobjedama i prepune iskustava.

  Čestitamo! 🙂

  FOTO: KRG Osijek

  ritmička gimnastika natjecanje

  krg natjecanje barbara

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Prve medalje za najmlađe u A programu, Inga odlična u vježbi s trakom :D

  Klub ritmičke gimnastike Osijek – Salines kup

  Larisa Ivanković i Bruna Juraić, ritmičke gimnastičarke KRG Osijek po prvi puta su nastupile u A programu i tako pravile Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Možemo pohvaliti predstavnike našeg atletskog kluba na ovom natjecanju s obzirom na ostvareni učinak od četiri osvojene medalje!

  AK Slavonija-Žito osvojio prva tri mjesta na međunarodnom atletskom mitingu na Mladosti

  Na DP sudjelovalo je svih 28 aktivnih veslačkih klubova Republike Hrvatske raspoređenih u 356 posada, a Veslački klub IKTUS sudjelovao je sa 48 veslača raspoređenih u 35 posada

  [FOTO] Iktus odličan na Hrvatskom veslačkom prvenstvu na Jarunu

  Na turniru se okupilo 100-ak mlađih seniora iz 28 klubova iz cijele Hrvatske

  Taekwondo – prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore U-21