ŽIVOT

Pauza.hr stigla i u Osijek

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart.

Objavljeno 31.10.2019
Petar Tauković

Pauza.hr već je 11 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj. Započela je u Zagrebu, odakle je proširila svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku. A sada je stigla i u Osijek. Legice i lege napokon će u samo nekoliko klikova moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao.

A između restorana koji će nuditi dostavu preko Pauze ističe se McDonald’s! Tako je, da bi uživali u Big Macu Osječani odsad ne moraju napuštati udobnost stana ili ureda. Praktično, posebno zato što zima dolazi.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dakle, dostava hrane nikad nije bila jednostavnija:

1. Za početak preuzmite Pauza.hr aplikaciju ili idite na www.pauza.hr
2. Odaberite grad i kvart u kojem se nalazite
3. Zatim izaberite restoran čiji je jelovnik najviše po vašem guštu i pregledajte jelovnik.
4. Dodate jelo u košaricu, napišete napomene kao: Bez luka ili Više ljuto. Sljedeći je korak pričekati dostavljača da pozvoni na vrata. Ne morate mu čak tada ni platiti, jer se može plaćati i online.

Za lakši odabir, restorane se može filtrirati po ocjenama, popularnosti, očekivanom vremenu dostave i iznosu minimalne narudžbe, a hranu odabrati po tipu kuhinje koju restorani nude. Mogućnosti su velike: domaća, meksička, talijanska kuhinju, pizze, roštilj, kebab… Nakon što se fino najedu, korisnici mogu i ostaviti komentar i ocijeniti uslugu restorana. Ocjene i komentari su jako važni, jer pomažu i Pauzi i restoranu da poboljšaju svoju uslugu.

Pauza.hr

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart. Uz to, ne mora imati ni gotovine u novčaniku, jer se može plaćati online: karticom ili preko PayPala. Isto tako u svakom trenutku može vidjeti što je novo na Pauzi – od restorana i novih jela do posebnih ponuda koje restorani nude korisnicima Pauze.

Zagrepčani, Riječani, Splićani i drugi već godinama vole Pauzu. Postoje i priče o ljudima kojima je pauza.hr početna stranica na računalu. Na temelju toga, Pauzi se predviđa i dobar uspjeh u Osijeku, pogotovo zato što Pauza i Osječani dijele jednu veliku ljubav: ljubav prema hrani.

Zaustavite i vi svoju glad na www.pauza.hr ili preuzmite aplikaciju.

Pauza.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U nastavku teksta donosimo neke od originalnih, inovativnih i uzbudljivih destinacija koje ove jeseni nude gastro iskustvo za pamćenje.

Jesenski gastro vodič uz koje je odabir najboljih restorana mačji kašalj

Regionalna restoranska scena dinamično je dočekala jesensko razdoblje, a tom svjedoči niz odličnih restorana, bistroa, vinarija i barova koji nude Više…

Za stanovnike Osijeka ovo su najpopularniji izbori korisnika, top tri restorana u Osijeku.

Osječani obožavaju street food, naručuju ga više od burgera i pizza, ali i dalje najviše vole – pomfrit!

Donosimo vam kulinarske izbore Hrvata u 2023. godini. Izgleda da tradicionalni favoriti polako ustupaju mjesto nekim novim jelima, a apsolutni Više…

Zadnjih godinu dana, u restoranu se radi na velikom ZAOKRETU te im je želja bila preobraziti se u kvalitetan BISTRO koji bi osim toga nudio wine and deli koncept uz ponajbolju vinsku kartu u gradu i šire

Potpuni zaokret u restoranu Lipov hlad – kušali smo nova jela

Kultni donjogradski restoran, dobro poznat osječanima ali i izvan naše županije godinama je služio tradicionalnu hranu na visokoj razini. Klasični Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice

Cilj ovog projekta nije samo istaknuti na postojanje naših lokalnih „divova“ već i ukazati na sve veće posljedice klimatskih promjena ali i na nužnost očuvanja osječkih divova.

FOTO] Osječki divovi