ŽIVOT

(FOTO) Osječki frizeri pripremaju šou – Galerija veličanstvenih frizura

Njihovi modeli redovno na svojim glavama imaju vrlo neobične kreacije, snjegoviće, krune, barbike, šešire, skulpture i to sve od kose!

Objavljeno 06.12.2019
Ivona Amidžić

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele s klijentima podijeliti i sa svim sugrađanima.

Manifestacija “Noćni friz” održat će se 7. prosinca 2019. godine u 19.00 sati u Dvorani Sporthouse u Osijeku (Trg L. Ružičke b.b.).

Noćni friz zapravo je revijski događaj koji će se po deveti put održati u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima. Tako je prije devet godina započela tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati.

Više pročitajte ovdje, a ispod pogledajte galeriju frizura prošlih godina koje oduzimaju dah:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Noćni friz se održava po deseti puta u Osijeku i narastao je od prvotnih 6 salona na današnjih 13. Sada su narasli u superzanimljivu manifestaciju!

10. Noćni friz

Noćni Friz revijski je događaj koji se po 10. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli Više…

Aktivira se kompletan zdravstveni sustav i djelatnosti u kojima je prisutan bliski kontakt s klijentima...

Krenula druga faza popuštanja epidemioloških mjera…

Hrvatska je danas ušla u drugu od tri faze popuštanja epidemioloških mjera koje je donijela Vlada s ciljem polaganog aktiviranja Više…

Njihovi su modeli na svojim glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga...

Osječki frizeri pripremaju šou – U subotu svi na Noćni friz! (7.12.)

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje