KULTURA

AIESEC Osijek: nikad povoljnija prilika za učenje stranih jezika!

AIESEC organizira World in the City projekt koji omogućuje lako i povoljno učenje stranih jezika, ne traje dugo, a uz to ispunit će vam ljeto!

  Objavljeno 19.07.2018
  Antonela Verković

  ”Koliko stranih jezika znaš – toliko vrijediš” – poznata je stara izreka. Vjerujemo da je tako, iako su tečajevi obično preskupi i dugo traju. Rijetki su oni koji imaju prilike ”odvažiti se” za učenje novog stranog jezika. To više ne mora biti tako! Stjecanje znanja stranog jezika sad je povoljno, lako i brzo.

  World in the City projekt je udruge studenata AIESEC Osijek koji omogućuje ljudima svih dobnih skupina da usavrše jezik koji već znaju ili da se upoznaju s nekim novim jezicima. Projekt se već održavao više puta i svaki put stekao veliki broj zainteresiranih i zadovoljnih polaznika.

  Radionice započinju 13. kolovoza 2018., a u pitanju su njemački (osnovna i napredna razina), talijanski (osnovna i napredna razina), francuski (osnovna razina), portugalski (osnovna razina) te turski jezik (osnovna razina).

  Projekt traje 6 tjedana te omogućuje razvijanje jezičnih i komunikacijskih vještina uz izvorne govornike; studente koji dolaze u Osijek predavati svoj jezik. Cijena je izuzetno pristupačna, rekli bismo najpovoljnija od svih tečajeva; 120 kuna.

  Broj sudionika je ograničen te se požurite prijaviti za učenje stranog jezika i osigurajte si mjesto na radionicama!

  Prijaviti se možete putem linka.

   

  VEZANE VIJESTI

  Muzej Slavonije pobrinuo se da djeci ne bude dosadno na ljetnim praznicima, ljeta baš i nemamo pa je interaktivna radionica idealna prilika za provesti slobodne dane!

  Nema ljetne dosade za djecu kad je tu Muzej Slavonije!

  Obaveza je sve manje, slobodnog vremena sve više. Dobro, kako za koga… Djeca nižeg školskog uzrasta svakako uživaju tu privilegiju Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Radionica pravljenja strašila u Kukuruznom labirintu i predstava „Mačak u čizmama" - po tisućiti put u Kukuruznom labirintu ...

  Kukuruzni labirint nudi: strašilo i Mačka u čizmama

  Potegao se put iz Osijeka i okolnih mjesta na Kukuruzijadu, a nije nedostajalo ni - 'ptičjeg mlijeka' ...

  (Mega galerija fotografija) Kukuruzijada u Čepinskim Martincima – Osječani potegli put

  Danas sve u znaku koncerata! Thompson najavljen, od Bajage ništa, a evo i Hladnog piva u cijeloj 'zbrci' - naime, odbijaju nastupati u Karlovcu jer ne žele biti ničija zamjena!

  Ne, Hladno pivo neće biti ničija zamjena! Ništa od koncerta u Karlovcu…