GOSPODARSTVO

Badnjak u hotelu Lug uz tradicionalni ‘badnjački fiš’

Snijeg nas je zabijelo. A sada još samo zamislite otvorenu vatru i kotliće kako se ljuljaju dok paprika i riba po njima 'plešu čardaš' ... :)

  Objavljeno 18.12.2018
  Alan Srčnik

  Badnjak samo što nije stigao. Ima još koji dan, ali miris ‘fiša’ iz Baranje već ‘mazi nosnice’. Gotovo da ga Vaš autor može i ‘namljackati’ u ustima. I nek’ priča tko što želi i hoće o bakalarima, morskoj ribi … ali mi smo ovdje naprosto genetski predviđeni za ‘slistiti’ šarana i ‘fiš’.

  A u hotelu Lug ‘badnjački fiš’ će najmanju ruku biti spektakl. I okusom i ozračjem. Jer, snijeg nas je zabijelo, a sada još samo zamislite otvorenu vatru i kotliće kako se ljuljaju dok paprika i riba po njima ‘plešu čardaš’.

  U hotelu Lug u baranjskom istoimenom mjestu, naslonjenom na Kopački rit, a uz kojeg uspjeva najbolja paprika ‘na kugli zemaljskoj’, odavde do Tokyja i nazad, gdje živi najukusnija riba ‘na mliječnoj stazi’, u dvorištu će se na badnjak kuhati fiš. I nema srcu toplijeg trenutka do kad’ vidite niz kotlića nad gorućom bukovinom. Ne znaš što ljepše miriši, ‘fiš’ ili drva. E, to je doživljaj!

  Stoga Vam predlažemo kušanje ponajboljeg ‘fiša’ u Baranji, u sjajnoj i ugodnoj atmosferi restorana Kod zlatnog bunara, a gdje Vas u domaćinskom restoranu čeka i čitav niz vrhunskih jela, tradicionalne i internacionalne kuhinje, specijaliteta od ribe i mesa.

  Čitav hotel je zamišljen i realiziran tako da Vas odvoji  od gradske vreve i centra grada u svega 15-tak minuta vožnje do Luga, malo nakon Kopačkog rita, nedaleko Tikveša i svih drugih baranjskih čarolija. Gostima se ondje maksimalno trude ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode, pa i u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima, minibarovima, TV-om, WiFi-jem … Uz to, kada vremenske prilike dopuste, za uživanje imaju i velike natkrivene terase, parking za 45 vozila i autobus, tenis terene, štale za konje …

  No, da skratimo priču … rezervacija za ovaj spektakularni ‘fiš’ na badnjak je obvezna, a na telefonski broj 031/628-010. Dozvoljeno je naručiti ga i za ponijeti doma, ako Vam je tako zgodnije.

  Facebook Event

  Telefon: 031628010

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

  Doček Nove godine u hotelu Lug – cjelonoćni švedski stol, glazba, vino, vatromet…

  Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u Više…

  Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

  Doček Nove godine u hotelu Lug!

  Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Cilj ovog projekta je osigurati očuvanje zajednice, približiti se standardima zajednica ostalih članica EU, podizati svijest građana o važnosti očuvanja okoliša i očuvanja života na planeti uopće, kakvog ga danas poznajemo

  FOTO U Čepinu otvoreno reciklažno dvorište

  Polaznici će se svakoga tjedna susresti s novom temom, upoznati brojne divlje životinje te naučiti činjenice i zanimljivosti o njihovom načinu života

  Ljetna škola u ZOO vrtu

  "Dok ne bude država imala kontrolu nad prozvodnjom pšenice i dok ne budemo imali zaštitnu cijenu, morat ćemo se prilagođavati pravilima koja nameću otkupljivači"

  Počela žetva pšenice: Naša je pšenica kvalitetnija i zdravija od njemačke ili francuske…