GOSPODARSTVO

Badnjak u hotelu Lug uz tradicionalni ‘badnjački fiš’

Snijeg nas je zabijelo. A sada još samo zamislite otvorenu vatru i kotliće kako se ljuljaju dok paprika i riba po njima 'plešu čardaš' ... :)

    Objavljeno 18.12.2018
    Alan Srčnik

    Badnjak samo što nije stigao. Ima još koji dan, ali miris ‘fiša’ iz Baranje već ‘mazi nosnice’. Gotovo da ga Vaš autor može i ‘namljackati’ u ustima. I nek’ priča tko što želi i hoće o bakalarima, morskoj ribi … ali mi smo ovdje naprosto genetski predviđeni za ‘slistiti’ šarana i ‘fiš’.

    A u hotelu Lug ‘badnjački fiš’ će najmanju ruku biti spektakl. I okusom i ozračjem. Jer, snijeg nas je zabijelo, a sada još samo zamislite otvorenu vatru i kotliće kako se ljuljaju dok paprika i riba po njima ‘plešu čardaš’.

    U hotelu Lug u baranjskom istoimenom mjestu, naslonjenom na Kopački rit, a uz kojeg uspjeva najbolja paprika ‘na kugli zemaljskoj’, odavde do Tokyja i nazad, gdje živi najukusnija riba ‘na mliječnoj stazi’, u dvorištu će se na badnjak kuhati fiš. I nema srcu toplijeg trenutka do kad’ vidite niz kotlića nad gorućom bukovinom. Ne znaš što ljepše miriši, ‘fiš’ ili drva. E, to je doživljaj!

    Stoga Vam predlažemo kušanje ponajboljeg ‘fiša’ u Baranji, u sjajnoj i ugodnoj atmosferi restorana Kod zlatnog bunara, a gdje Vas u domaćinskom restoranu čeka i čitav niz vrhunskih jela, tradicionalne i internacionalne kuhinje, specijaliteta od ribe i mesa.

    Čitav hotel je zamišljen i realiziran tako da Vas odvoji  od gradske vreve i centra grada u svega 15-tak minuta vožnje do Luga, malo nakon Kopačkog rita, nedaleko Tikveša i svih drugih baranjskih čarolija. Gostima se ondje maksimalno trude ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode, pa i u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima, minibarovima, TV-om, WiFi-jem … Uz to, kada vremenske prilike dopuste, za uživanje imaju i velike natkrivene terase, parking za 45 vozila i autobus, tenis terene, štale za konje …

    No, da skratimo priču … rezervacija za ovaj spektakularni ‘fiš’ na badnjak je obvezna, a na telefonski broj 031/628-010. Dozvoljeno je naručiti ga i za ponijeti doma, ako Vam je tako zgodnije.

    Facebook Event

    Telefon: 031628010

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Radno vrijeme sajma bit će svakim danom od 10:00 do 19:00 sati! Održava se i državno natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša, a pogledajte što još sve možete očekivati!

    [FOTO] Otvoreni Salori i Motomobil na Pampasu: Pregledajte našu bogatu galeriju!

    Na sajamskom prostoru Pampas otvoreni su i 17. SALORI – Sajam lova, ribolova i turizma te 24. MOTOMOBIL – Sajam Više…

    Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

    Doček Nove godine u hotelu Lug – cjelonoćni švedski stol, glazba, vino, vatromet…

    Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u Više…

    Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

    Doček Nove godine u hotelu Lug!

    Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ