GOSPODARSTVO

Doček Nove godine u hotelu Lug!

Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

    Objavljeno 26.12.2018
    Alan Srčnik

    Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u čašu i bacanja iza sebe’ do ‘kopanja rupe i bacanja briga u nju’ … Ali je samo jedan najbolji i najvažniji! Doček Nove godine – najluđa i najbolja noć u godini!

    Ako još uvijek niste odlučili kamo za doček Nove godine, predlažemo Vam Hotel Lug. Ispratite ondje sve lanjske brige sa stilom. Nasmijte im se u lice i odlepršajte u Novu 2019.

    Zašto? Vašem autoru ‘cure sline’ dok ovo piše i čita …

    Očekuje Vas piće dobrodošlice i bogata gastronomska ponuda domaćih proizvoda – švedski stol koji traje cijelu noć, a uključuje predjelo (plate domaćih suhomesnatih proizvoda, pohane tikvice s mozzarellom, sirne plate, riblja pašteta), glavno jelo (bećarski odrezak, teletina ispod peke, grofovski smuđ punjen povrćem te tradicionalno sarma nakon ponoći) i desert (sitni kolači, čokoladne torte).

    U ponudi će se naći vrhunska vina po promotivnim cijenama.

    U ponoć, dok budete promatrali spektakularni vatromet koji će biti ispaljen iz hotelskog dvorišta, profesionalno i uslužno osoblje Hotela Lug će služiti pjenušac.

    Svo vrijeme za vas je predviđeno i uživanje u odličnoj glazbi grupe Zvučni zid, bendu djeluje od 1988. godine. Temelj im je rock’n’roll koji će vas podsjetiti na dobre stare plesnjake, a zabavni domaći i strani hitovi u njihovoj izvedbi natjerat će vas da pjevate i plešete čitavu noć.

    Sastav koji će za vas svirati 31.12.2018. čine: Drago Laban (gitara, vokal), Zdenko Gverijeri (bass, vokal), Berislav Crnčević (bubanj, vokal), Zdenko Rončević (klavijatura, vokal) i Zita Rončević (vokal).

    Cijena ulaznice je 370 kn. Ako se želite potpuno opustiti, možete rezervirati noćenje u Hotelu Lug i na novogodišnje jutro se počastiti bogatim domaćim doručkom.

    Broj mjesta na dočeku je ograničen – 90. Požurite rezervirati svoj doček!

    Hotel Lug nalazi se u srcu Baranje, okružen je prirodnim ljepotama, čistim zrakom i zelenilom, a opet je svega 15 kilometara udaljen od Osijeka. Luksuzni hotel pruža iznimnu kvalitetu usluge noćenja te restoranske ponude. Ugodna atmosfera uz profesionalno osoblje i vrhunsku ponudu hrane i pića prepoznata je od strane domaćih i stranih turista koji su postali redoviti gosti našeg hotela.

    Osim dočeka Nove godine i božićno-novogodišnjih domjenaka, Hotel Lug i restoran Kod zlatnog bunara nude organizaciju zatvorenih zabava u vinskom podrumu ili višenamjenskoj sali, npr. djevojačke večeri, rođendanske zabave, kušanja vina i brojne druge događaje. Zapratite nas na Facebook stranici kako biste na vrijeme saznali za sve naše akcije i događanja te sudjelovali u nagradnim igrama.

     

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Cjelonoćni švedski stol baranjskih delicija, vrhunska vina, glazba, pjenušac, vatromet ... sve na ovom dočeku Nove godine - 2019. :)

    Doček Nove godine u hotelu Lug – cjelonoćni švedski stol, glazba, vino, vatromet…

    Postoje desetine običaja kako odbaciti za sobom sve loše u prethodnoj i zakoračiti u novu godinu, od ‘pričanja briga u Više…

    Snijeg nas je zabijelo. A sada još samo zamislite otvorenu vatru i kotliće kako se ljuljaju dok paprika i riba po njima 'plešu čardaš' ... :)

    Badnjak u hotelu Lug uz tradicionalni ‘badnjački fiš’

    Badnjak samo što nije stigao. Ima još koji dan, ali miris ‘fiša’ iz Baranje već ‘mazi nosnice’. Gotovo da ga Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI