Arhiva

Be Different Be Strong predstavlja Ekaterinu Vasilenko + nagradna igra

  Objavljeno 29.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Katia Vasilenko je jedna od najpoznatijih međunarodnih prezentera u svijetu fitnessa, pilatesa i plesa sa više od 16 godina iskustva u dvorani i putovanja po svijetu.

  Ona nosi svoj poseban, jedinstveni osobni stil povezujući istovremeno eleganciju, perfekcionizam plesa i kardio treninga. Za Osijek će pripremiti sat pilatesa, yoge te step sat. Ona ima sve što jedan prezenter treba imati; karizmu, eleganciju, izgled i profesionalnost. Ona je dio Pilates Akademije, autor Pilates Manuals te autor mnogobrojnih DVD izdanja Fitness i Pilates programa.

  Vidimo se na njezinim satima!

  be_different_be_strong_ekatarina_vasilenko

  Be Different Be Strong
  Subotu i nedjelju 21./22.05. obvezno upište u kalendar i svojim dolaskom podržite jedinstveni event u našoj regiji. Na web stranici www.different.com.hr možete pronaći raspored i način prijave.

  Organizatorica Irena Slovaček nas i ove godine poziva da budemo aktivni i slobodnog duha, a mi s nestrpljenjem očekujemo saznati koju će temu ove godine provući kroz event jer joj je dizajn prostora postao zaštitni znak konvencije. Svi građani su pozvani doći neopterećeno te se pridružiti jednom ili svim satima prema predviđenom rasporedu. Svjetski poznate face zaplesati će samo za nas i nije potrebno naglašavati da se takva prilika nikako ne propušta.

  Ove godine stiže i petnaestak vježbača ravno iz Londona a veselimo se i dolasku Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a veliko hvala šaljemo i regionalnim klubovima koji osim što svake godine sudjeluju, posude i potrebnu opremu. – kaže Irena Slovaček.

  Od prezentera, ove godine će se na stageu naći;

  Kris John Mrozek, Steffen Conrad, Natalie Kolesnikova, Marino Bašić, Dragan Franjković, Lidija Iveković, Carlos Lavado, Katia Vasilenko, Biljana Dorotić Đolić, Marko Kutleša, Marko Antunović, Vladimir Banac, Ivana Rotim, Martina Bošnjak, Matea Hajduković, Nina Stojadinović te Irena Slovaček.

  NAGRADNA IGRA
  Ovom prilikom možete osvojiti i dvije ulaznice (2×1 ulaznicu) za ‘Be Different & Be Strong’ Konvenciju koja se održava od 21.-22.05.2016. godine. Potrebno je da na Facebook stranici OsijekNews.hr portala napišete ‘Idem na ‘Be Different & Be Strong’ Konvenciju!