Arhiva

Be Different Be Strong predstavlja – Steffen Conrad

  Objavljeno 05.05.2016
  OsijekNews redakcija

  Steffen Conrad je vrhunski profesionalac.

  On je sportski ekonomist, diplomirani osobni trener, voditelj studija, docent na Sveučilištu Bayreuth i začetnik filozofije i like personaltraining. Veselim se što će nam baš on održati sat visokog intenziteta Body FACTS (nama poznat kao BODY SKILLS) koji se sastoji od 6 vježbi u 3 stupnja a karakterizira ga brza izmjena vježbi viokog i niskog intenziteta, odraditi pripremu i opuštanje fascija (ovo je obvezni dodatak svake tjelovježbe i budućnost svakog vježbača) Body FASCIAL, te odraditi vježbe back to basics gdje je naglasak na pokretljivosti našeg tijela Body MOVEMENT (svi vi kojima se svidio Miketa, ovdje ćete naći sličnu filozofiju).

  http://ilikepersonaltraining.de

  be_different_be_strong_steffen_conrad

  Be Different Be Strong
  Subotu i nedjelju 21./22.05. obvezno upište u kalendar i svojim dolaskom podržite jedinstveni event u našoj regiji. Na web stranici www.different.com.hr možete pronaći raspored i način prijave.

  Organizatorica Irena Slovaček nas i ove godine poziva da budemo aktivni i slobodnog duha, a mi s nestrpljenjem očekujemo saznati koju će temu ove godine provući kroz event jer joj je dizajn prostora postao zaštitni znak konvencije. Svi građani su pozvani doći neopterećeno te se pridružiti jednom ili svim satima prema predviđenom rasporedu. Svjetski poznate face zaplesati će samo za nas i nije potrebno naglašavati da se takva prilika nikako ne propušta.

  Ove godine stiže i petnaestak vježbača ravno iz Londona a veselimo se i dolasku Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a veliko hvala šaljemo i regionalnim klubovima koji osim što svake godine sudjeluju, posude i potrebnu opremu. – kaže Irena Slovaček.

  Od prezentera, ove godine će se na stageu naći;

  Kris John Mrozek, Steffen Conrad, Natalie Kolesnikova, Marino Bašić, Dragan Franjković, Lidija Iveković, Carlos Lavado, Katia Vasilenko, Biljana Dorotić Đolić, Marko Kutleša, Marko Antunović, Vladimir Banac, Ivana Rotim, Martina Bošnjak, Matea Hajduković, Nina Stojadinović te Irena Slovaček.

  Podsjećamo i na nagradnu igru gdje možete osvojiti ulaznice na konvenciju!