Arhiva

Bela Ikotić nudi posao studentima u OSC-u

  Objavljeno 06.03.2016
  OsijekNews redakcija

  Udruga studenata marketinga Bookmark, u petak (11. 03.) u 20 sati, u prostorijama Caffe Bara Peppermint, organizira svoj četvrti SmartCaffe s Belom Ikotićem.

  Udruga studenata marketinga Bookmark nastavlja sa svojim Smart Caffe programom, i ovoga puta dovodi Belu Ikotića.

  Bela je jedan od najzaslužnijih za prepoznatljivost branda Osijek Software City-ja gdje djeluje kao tajnik. Trenutno radi kao Inovation Manager za Microsoft, i tehnološki koordinator u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Uključen je u mnoštvo projekta razvoja industrije i tržišta u gradu Osijeku, kao što su Coworking Osijek, Proof of Concept, Software startup akademija, Microsoftov inovacijski centar u Osijeku i tako dalje.

  Na nadolazećem, četvrtom Smart Caffeu, studenti će dobiti priliku upoznati se sa jednim od vodećih IT stručnjaka, kao i priliku za zapošljavanje. Naime, Bela je najavio kako studentima koji pokažu najviše entuzijazma nudi studentski posao i mogućnost prakse u Osijek Software City-ju.

  VEZANE VIJESTI

  Vice Božić na Bookmarkovoj „Pametnoj kavi“

  U četvrtak (28.01.) u caffe baru Peppermint, udruga studenata marketinga organizirala je treći Smart Caffe. Ovoga puta, gost večeri bio Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”