Arhiva

Vice Božić na Bookmarkovoj „Pametnoj kavi“

    Objavljeno 30.01.2016
    OsijekNews redakcija

    U četvrtak (28.01.) u caffe baru Peppermint, udruga studenata marketinga organizirala je treći Smart Caffe. Ovoga puta, gost večeri bio je Vice Božić, vlasnik GoAds agencije specijalizirane za područje Google oglašavanja.

    U opuštenoj atmosferi caffe bara Peppermint, udruga Bookmark organizirala je svoj treći Smart Caffe. Podsjetimo, Smart Caffe je program koji udruga studenata marketinga organizira već neko vrijeme, a namijenjen je povezivanju poduzetnika i studenata, razmjeni iskustva i prenošenju praktičnih znanja koje stručnjaci imaju.

    Gost ovoga Smart Caffe-a bio je Vice Božić, vlasnik GoAds agencije specijalizirane za područje Google oglašavanja. GoAds je novoosnovana tvrtka iz Vinkovaca koja prije nekoliko mjeseci počela sa svojim radom i do sad ima iza sebe već više desetaka uspješno odrađenih projekata za mahom inozemne klijente. „Obzirom da tvrtka posluje na globalnom tržištu i da je do sada ostvarila značajan rast, smatrali smo važnim ugostiti Vicu da nam podijeli nekoliko korisnih savjeta po pitanju digitalnog marketinga.“ – kazala je Vedrana Sabljo, predsjednica studentske udruge Bookmark.

    Vice se već desetak godina bavi sličnim poslovima, a prije pokretanja poduzetničkog pothvata svoja znanja je brusio u tvrtkama kao što su Vipnet, Omnicom Media Grupa, Bruketa&Žinić, Luminus Creative i drugima.

    Ideja za pokretanjem vlastitog posla javila se nakon što je uvidio da na globalnom tržištu postoje mnogobrojne prilike za samozapošljavanje i rad sa stranim klijentima. Firma je startala gotovo od nule. Tehnološki park u Vinkovcima, GoAdsu je dao prostor na korištenje i nakon toga su se počeli nizati projekti. „Našli smo prvog klijenta, a on nas je odveo do druge dvojice. Druga dvojica su nas preporučili drugoj dvojici i tako je sve krenulo.“ – kazao je Božić.

    „U digitalnom marketingu izuzetno se cijeni specijalizacija. Naime, mnoštvo stranih klijenata sa kojima će te raditi traže od vas da budete stručnjaci u pojedinom području, a ne teorijski u svemu, a u suštini u ničemu.“ Istaknuo je Božić

    Na upit o osobinama koje traži od kandidata za posao, naglasio je kreativnost uz sposobnost analitike. Isto tako, rekao je da su točnost i pouzdanost te poriv za onim čime se bavite isto tako važni. Sa svoje strane istaknuo je kako uskoro otvara nova radna mjesta te da svim ljudima koji su se pronašli u odabranim karakteristikama nudi mogućnost zapošljavanja u GoAdsu. Rekao je kako najboljima i najzagrijanijima za rad u njegovom timu nudi prije priliku za učenjem, mentorstvom, networkingom i mogućnosti posjećivanja raznih konferencija.

    Udruga_bookmark_vice_bozic_2

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Bela Ikotić nudi posao studentima u OSC-u

    Udruga studenata marketinga Bookmark, u petak (11. 03.) u 20 sati, u prostorijama Caffe Bara Peppermint, organizira svoj četvrti SmartCaffe Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!