Arhiva

Besplatne vježbe pod osječkim nebom

  Objavljeno 23.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Ljeto nam se polako ali sigurno bliži, a Centar kulture tijela Gea za najtoplije godišnje doba poklanja Osječankama i Osječanima te svima koji im se žele pridružiti čak 3 mjeseca besplatne rekreacije pod vedrim, osječkim nebom na promenadi. Akcija Besplatne vježbe pod osječkim nebom održava se ovoga ljeta četvrtu godinu za redom, svake subote u lipnju, srpnju i kolovozu, u 10 sati prije podne, kod zdenca na osječkoj promenadi.

  Pozvani su apsolutno svi, od redovitih vježbača, preko rekreativaca koji povremeno ili stalno vježbaju sami ili u nekom od osječkih centara, do početnika koji se još nisu okušali u rekreaciji. Sve što vam treba su patike, veliki ručnik za plažu i bočica vode. Ne morate se bojati vrućine, prethodne tri godine smo uživali u svježini jutra i hladu velike krošnje kod zdenca.“ ističu u Centru Gea.

  Također se ne morate bojati da će vam vježbe biti preintenzivne. Bit će srednjega intenziteta, a na satu će se kombinirati učinkovite vježbe pilatesa, joge te korektivne i funkcionalne vježbe. Skokova neće biti, a kod najzahtjevnijih vježbi bit će ponuđena uvijek jedna lakša, kao i jedna teža varijanta, kako bi svi mogli pratiti i pronaći odgovarajući intenzitet.

  Prvi sat održava se u subotu, 03. lipnja u 10 sati, kraj zdenca na promenadi, u blizini pješačkoga mosta. Povedite legicu, sestru, mamu, susjedu, ili možda nekog hrabrog muškarca, svi su pozvani!

  Na voditeljskom mjestu izmjenjivat će se voditeljice jedinog isključivo ženskog centra u Osijeku – Centra kulture tijela Gea, sve redom nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH te mag. kineziologije.

  Posebne prijave nisu potrebne, a svi su sati potpuno besplatni za sve zainteresirane.

  Pokreni se, aktiviraj, uživaj u pokretu, živi zdravije ovoga ljeta!