Arhiva

Centar kulture tijela GEa – Metabolic Yoga, Body Slim i Super Fit + nagradna igra!

  Objavljeno 01.10.2016
  OsijekNews redakcija

  Jesen je stigla u grad na Dravi, nova fitnes sezona je za neke počela, za neke tek počinje, no hladnija i mračnija jutra, vlažnije dane i topliju odjeću nitko od nas ne može izbjeći. Dolazak listopada obilježavamo nagradnom igrom koja će onim najsretnijima pomoći da se zagriju i s više energije dočekaju zahlađenje. Centar kulture tijela Gea poklanja po jednu mjesečnu članarinu za čak tri programa različitih intenziteta i krajnjeg učinka – Metabolic Yoga, Body Slim i Super Fit.

  Metabolic Yoga
  Joga vas čini gipkima, čvrstima i vitalnima, a specifičnost ovog jedinstvenog i učinkovitog programa je dodatna komponenta tempa, intenziteta i brzine izmjene položaja. Metabolic Yoga podiže puls, aktivira potrošnju masnih zaliha i izlučivanje štetnih produkata te općenito ubrzava izmjenu tvari u organizmu. Ovaj je program namijenjen svima koji žele poboljšati funkcionalnost tijela, stanje kralježnice i posturalnih mišića, ali i produbiti disanje, poraditi na fleksibilnosti, mišićnom tonusu, kondiciji, regulaciji tjelesne težine i ravnoteži. Metabolic Yoga je egzotični izazov koji će vas zaokupiti, ispuniti, ali i dobro uznojiti!

  Body Slim
  Intenzivni program koji obuhvaća najkompleksnije i brojne neobične workout kombinacije, no izostavlja sve vrste skokova. U ovom programu vježbe se izmjenjuju u vrlo brzom tempu, intenzitet je visok, uvodi tijelo u aerobni režim treninga, oblikuje ga i učvršćuje te topi kilograme, no ujedno je prilagođen osobama kojima ne odgovaraju poskoci i skokovi. Body Slim je maksimum intenziteta koji možete postići vježbajući bez odvajanja tijela od podloge!

  Super Fit
  Super Fit prati Body Shred koncept vježbanja, u formi metaboličkog treninga usmjerenog prvenstveno topljenju masnog tkiva, definiciji mišića, ubrzavanju metabolizma te cjelokupnoj transformaciji organizma u obliku poboljšanja zdravlja i sportske izvedbe. U Super Fit programu vježbe i tempo prilagođeni su zahtjevima i specifičnostima ženskoga tijela te podijeljeni u sekvence od tri minute treninga snage, dvije minute kardio dijela te jednu minutu core vježbi. U uvodnom dijelu se usvajaju i ispravljaju pokreti i vježbe koje će se koristiti u 30-minutnom, glavnom dijelu non-stop treninga, te se trening zatvara s 10-15 minuta kvalitetnoga istezanja.

  Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, vodi ga mag. kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji, a sve su voditeljice nositejice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Čak 10 programa cijele sezone 2016/2017 možete upisati po akcijskoj cijeni, a termine, kao i opise svih programa te cijene možete provjeriti na www.centargea.com

  NAGRADNA IGRA
  OsijekNews.hr i Centar GEA vam poklanjaju 3 članarie za gore navedeni program. Potrebno je da ispod ove objave na OsijekNews.hr Facebook stranici napišete ‘Želim ići na ……. u Centar Gea). Troje najsretnijih osvajaju članarinu!

  VEZANE VIJESTI

  Besplatne vježbe pod osječkim nebom

  Ljeto nam se polako ali sigurno bliži, a Centar kulture tijela Gea za najtoplije godišnje doba poklanja Osječankama i Osječanima Više…

  Besplatne vježbe na otvorenom na dvije lokacije u srpnju i kolovozu

  Ljeto je u punom jeku, mnogi su naši sugrađani ravnicu zamijenili morskim ugođajem, no mnogi su i ostali u gradu Više…

  Besplatne vježbe na još jednoj lokaciji na otvorenom

  Ljeto ne mora biti mrtvi dio fitnes sezone, a mogućnosti u gradu na Dravi su bezbrojne, za sve koji ga Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari