POLITIKA

Četvrti put razbijen ured Mosta u Vinkovcima! Tko ih i zašto želi ušutkati!?

Na to vandalsko djelo iz Mosta vele: ''Očito je da se neki boje promjena koje donosimo u Slavoniju'' ... Je li možda ured u Osijeku sljedeći na 'repertoaru'?!

  Objavljeno 19.10.2018
  Antonela Verković

  Netko se, po četvrti puta, obrušio na Most i njihovu vladavinu u Vinkovcima… Naime, noćas je ured po četvrti put razbijen, što je već drugi put u samo četiri mjeseca.

  Počinitelj se, čini se, ‘opako’ naljutio da je svoje nezadovoljstvo morao ispoljiti vandalstvom. Je li se netko iz mosta zamjerio počinitelju, ‘pravila igre’ Mosta mu nisu po volji i s njima nije istomišljenik, ili mu je jednostavno dosadno!?

  Regionalni povjerenik Mosta, Vinkovčanin Krunoslav Popović smatra kako to sigurno nije slučajnost, jer baš ni jedna druga tabla ili lokal u cijeloj Zvonimirovoj ulici u centru Vinkovaca nisu oštećeni.

  Ovoga puta ‘stradala’ je ploča s natpisom Most, a prije ovoga, u lipnju je kamenom razbijen izlog ureda Mosta.

  Potpredsjednik Županijske skupštine, Mostovac Nizar Shoukry, oštro osuđuje ovaj napad, ističući da se bori protiv svakog vandalizma i divljačkog napada.

  ”Nadam se da će i policija ozbiljno pristupiti otkrivanju počinitelja jer ovakve napade treba sankcionirati. Tražit ću na županijskoj skupštini 24. listopada da se osude ovakvi vandalski napadi jer ovakav način obračunavanja s političkim neistomišljenicima ne smije u Hrvatskoj biti prihvaćen”, istaknuo je Nizar Shoukry.

   ”Most u Slavoniji jača iz dana u dan, unosimo toliko potrebne promjene. Očito se neki boje za svoje pozicije, pa ne prežu ni pred vandalizmom da se obračunaju. Ali, ništa im neće pomoći jer u Slavoniji sve više ljudi prepoznaje Most kao svoju političku opciju”, rekao je Nikola Grmoja, organizacijski tajnik Mosta.

  FOTO: Most NL

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Akcijski plan razvoja javne uprave je usvojen prije gotovo dvije godine, a ne vidi se nikakav napredak, ističu iz Mosta

  Most NL: Iz Hrvatske dnevno iseljava 180 ljudi, a ministar Kuščević povećava broj službenika

  Most nezavisnih lista upozorava na nova stranačka kadroviranja u javnoj upravi, nakon što je objavljeno da su se ponovno za Više…

  Naša snaga je izostanak političke stege i postojanje afirmativnog dijaloga, međusobnih korekcija, za boljitak Osijeka - kazao je i Željko Požega

  Nezavisne liste osvojile 3. mjesto na izborima u Osijeku i najavile nastavak suradnje s Mostom

  Osijek je minulog vikenda održao izbore za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti, njih 15. Tim povodom su zajedničku Više…

  Dogradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća Osijeka održali zajedničku 'pressicu'. Nevolje oko cijene goriva spojile Most NL i SDP!?

  Most & SDP, Požega i Piližota održali zajedničku ‘pressicu’: Cijene goriva ‘divljaju’, država šuti!

  Na konferenciji za novinare pod nazivom: “Cijene goriva u RH i dalje rastu – kada će Vlada zaštititi svoje građane?“ Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Obje varijante podrazumijevaju četiri regije u kojima je i Grad Zagreb kao izdvojena regija ...

  Promjena nepravednih NUTS2 regija

  Ne smeta mene da postoji jedan takav, vjerojatno najgluplji portal na svijetu, smeta me da naši mediji, naši portali, naši urednici i naši novinari prenose masovno jednu takvu vijest bez zadrške - veli za Nacionalniportal.hr dr. Požega

  Jesu li Hrvati najgluplji na svijetu? – piše prof.dr.sc. Željko Požega

  Akcijski plan razvoja javne uprave je usvojen prije gotovo dvije godine, a ne vidi se nikakav napredak, ističu iz Mosta

  Most NL: Iz Hrvatske dnevno iseljava 180 ljudi, a ministar Kuščević povećava broj službenika