POLITIKA

Četvrti put razbijen ured Mosta u Vinkovcima! Tko ih i zašto želi ušutkati!?

Na to vandalsko djelo iz Mosta vele: ''Očito je da se neki boje promjena koje donosimo u Slavoniju'' ... Je li možda ured u Osijeku sljedeći na 'repertoaru'?!

  Objavljeno 19.10.2018
  Antonela Verković

  Netko se, po četvrti puta, obrušio na Most i njihovu vladavinu u Vinkovcima… Naime, noćas je ured po četvrti put razbijen, što je već drugi put u samo četiri mjeseca.

  Počinitelj se, čini se, ‘opako’ naljutio da je svoje nezadovoljstvo morao ispoljiti vandalstvom. Je li se netko iz mosta zamjerio počinitelju, ‘pravila igre’ Mosta mu nisu po volji i s njima nije istomišljenik, ili mu je jednostavno dosadno!?

  Regionalni povjerenik Mosta, Vinkovčanin Krunoslav Popović smatra kako to sigurno nije slučajnost, jer baš ni jedna druga tabla ili lokal u cijeloj Zvonimirovoj ulici u centru Vinkovaca nisu oštećeni.

  Ovoga puta ‘stradala’ je ploča s natpisom Most, a prije ovoga, u lipnju je kamenom razbijen izlog ureda Mosta.

  Potpredsjednik Županijske skupštine, Mostovac Nizar Shoukry, oštro osuđuje ovaj napad, ističući da se bori protiv svakog vandalizma i divljačkog napada.

  ”Nadam se da će i policija ozbiljno pristupiti otkrivanju počinitelja jer ovakve napade treba sankcionirati. Tražit ću na županijskoj skupštini 24. listopada da se osude ovakvi vandalski napadi jer ovakav način obračunavanja s političkim neistomišljenicima ne smije u Hrvatskoj biti prihvaćen”, istaknuo je Nizar Shoukry.

   ”Most u Slavoniji jača iz dana u dan, unosimo toliko potrebne promjene. Očito se neki boje za svoje pozicije, pa ne prežu ni pred vandalizmom da se obračunaju. Ali, ništa im neće pomoći jer u Slavoniji sve više ljudi prepoznaje Most kao svoju političku opciju”, rekao je Nikola Grmoja, organizacijski tajnik Mosta.

  FOTO: Most NL

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Panenić: Posljednje poskupljenje energenata, struje i plina udar je na građane i poduzetnike

  Most NL: Energetska politika Plenkovićeve Vlade doživjela je krah

  Saborski zastupnici i kandidati za EU parlament Mosta nezavisnih lista Tomislav Panenić, Sonja Čikotić i Ružica Vukovac su ukazali na neodrživu energetsku Više…

  Grmoja je upozorio da je nečuveno da HDZ-ova politika ide toliko daleko da zabranjuje davanje izjava na javnom događaju

  Grmoja: Nečuveno ponašanje šerifa iz HDZ-a koji su Petrovu zabranili konferenciju

  Predsjednik Mosta Božo Petrov, politički tajnik Nikola Grmoja i županijska vijećnica Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac  jučer su trebali govoriti o Zakonu o Više…

  Ministrica još uvijek može sama ponuditi ostavku, a da ne ispadne kako je to učinila pod pritiskom, dok premijer Plenković može procijeniti hoće li je prihvatiti ili ne

  Nakon nesreće u Vinkovcima pritisak na Plenkovića zbog ministrice Žalac

  Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, kao i koalicijski partneri HDZ-a, ostavljaju premijeru Andreju Plenkoviću i ministrici Gabrijeli Žalac prostor da sami procijene može li ministrica Žalac Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Kineski ulagači zainteresirani za zračni i riječni transport

  Radni posjet investitora iz Kine u Osijeku

  Poslije operacijski oporavak je u tijeku

  Gradonačelnik Vrkić operiran!