ŽIVOT

Comedy Show – Zvonko Kožić i Pedja Bajović

Urnebesni duo nasmijat će Vas još jednom ovog četvrtka :)

Objavljeno 18.06.2019
Ivona Amidžić

U četvrtak, 20. lipnja 2019. godine s početkom u u 20 sati u kafiću The Kavana u Osijeku, održava se već tradicionalno večer stand-up komedije. Dva veterana domaće stand-up scene ujedinila su snage kako bi zabavili publiku širem Balkana. Sad je na Osijeku red.

Pedja Bajović, pionir je domaće stand-up komedije, ali se osjeća kao veteran. Došao je u godine kada je starenje svakodnevni proces i kada kuži da svaki pokret koji napravi – ima zvuk! Muškarac je. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško!

Zvonko Kožić već 10 godina nasmijava široke mase u uskim prostorima. Mama ga stalno ispituje kad će se uozbiljiti. Zato se on počeo baviti stand-upom, da bi ona ozbiljno shvatila kako se on nikad neće uozbiljiti. Ako se ikad umori od stand-upa, otići će u sitcom, a ako se obogati, unajmit će dva privatna detektiva da prate jedan drugoga. Kad je imao stojadina, žene su mislile da je kavalir, jer nisu znale da se suvozačka vrata mogu otvoriti samo izvana. Ne zna nijedan čvor, ali njegove slušalice znaju bar 20. Nikad nije bio, niti će biti papučar, jer on nosi šlape. Najviše voli misice jer su puno kraće od običnih misa.

Šalu na stranu, ulaz na jedan od urnebesnih stand-up nastupa koje organizira i ugošćuje The Kavana iznosi 20 kuna, a kao takav je vrlo posjećen. Mjesta se popune sat, čak i dva prije samog nastupa, pa pametno razmišljajte kada ćete zauzeti svoj stol. Vidimo se!

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas..."

“Kaj bre?” – Hit “borba” hrvatske i srpske komičarske scene

Napokon u Osijek stiže i regionalni “stand up comedy” hit s više od 80 izvedbi – stand up „borba” simboličnog Više…

Ekipa s naše estrade jučer nastupila u Sloveniji... Među njima i naš Osječanin :)

Tri mušketira s naše estrade zajedno u Sloveniji

Dan žena slavio se na razne načine – ručkom ili pak večerom, zabavom, čašom dobrog pića, romantičnom večeri u dvoje… Više…

Radionica je tu također i za sve one koji se žele prijaviti na večer otvorenog mikrofona, a ne znaju odakle krenuti!

Smijehom protiv treme

Imate problema sa tremom? Strah vas je govoriti pred drugima? Najgora stvar na svijetu su vam prezentacije? Ne očajavajte više! Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ovaj vikend priprema se još jedan Vikend mama, tata i beba u Portanovi

Natjecanja, popusti i nagrađivanja za vikend u Portanovi (23.-24.11.) PRIJAVA

Svaki se dan nešto zanimljivo događa...

Što danas očekujemo u Osijeku?

Postoji mogućnost sunca iako nas ujutro dočekuje magla...

Vrijeme danas: I dalje oblačno