OSJEČANI

Crveni nosovi – rasapisana nova audicija za osječki tim!

Svi kandidati čiji životopisi zadovoljavaju uvjete bit će obaviješteni i pozvani na audiciju a jedan od uvjeta je i da pripremite klaunovsku točku :)

Objavljeno 14.02.2020
Petar Tauković

U Centru za kulturu i informacije Maksimir 09.01. i 10.01. održana je audicija za primanje novih klaunovadoktora u osječki, riječki i zagrebački tim. Tijekom ova dva dana prijavljeni kandidati imali su priliku saznati više o tome tko su klaunovidoktori, a posebnu pažnju izazvala je i radionica Christopha Dumalina, zamjenika umjetničkog direktora RED NOSES Internationala. Audiciju su uspješno prošli kandidati Sendi Bakotić, koja se pridružila riječkom timu te Frane Meden koji je postao član zagrebačkog tima.

“Zadovoljni smo s brojem prijavljenih kandidata na ovu audiciju te smo isto tako ostali zadivljeni njihovim umjetničkim iskustvom. Nakon dva intenzivna dana odabrali smo dva kandidata koji su najviše zadovoljili kriterije i standarde CRVENIH NOSOVA te vas ovim putem obavještavamo, da je za primanje novog klauna ili klaunese u osječki tim raspisana nova audicija”, izjavio je Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

Uvjet pristupa audiciji je poslati životopis na engleskom jeziku s vlastitom slikom te s naglaskom na dosadašnje umjetničko iskustvo, najkasnije do 02. 03. 2020. do 23:59 na e-mail: [email protected]

Svi kandidati čiji životopisi zadovoljavaju uvjete bit će obaviješteni i pozvani na audiciju.

Termin održavanja AUDICIJE za primanje novih klaunova u osječki tim bit će 05. 03. i 06. 03. 2020. od 9:00 do 17:00 u prostorijama gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek.

Nakon prvog dana svi kandidati će biti obaviješteni jesu li prošli u drugi dan. Molimo sve kandidate da pripreme kratku petominutnu klaunovsku točku koju će prezentirati na audiciji.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na Dan škole, učenici su dobili priliku osmisliti vlastitu viziju jednog školskog dana, neopterećenog tradicionalnim predmetima, ali istovremeno obogaćen odgojnim i kreativnim elementima. Svoju su viziju, uz pomoć nastavnika, pretvorili u stvarnost te su osmislili i proveli čak 18 radionica, tri kviza, swap party i niz sportskih aktivnosti

[FOTO] II. gimnazija Osijek obilježila Dan škole

Organizator radionica je Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka u suradnji sa udrugama tehničke kulture. Cilj programa je korisno provođenje slobodnog vremena za trajanja proljetnih praznika

9. Proljeće u Domu tehnike

Besplatne plesne radionice karipskih plesova - Salsa, Bachata i Merengue za studente i srednjoškolce u trajanju dva mjeseca - travanj, svibanj (lipanj moguć također), početak 4.4.2024. 

P.K. Bolero – Prvi plesni korak – besplatni tečaj za studente i srednjoškolce