KULTURA

Dame biraju (Full Monty, Skidajte se do kraja) – Već 7 dana rasprodano!!!

To javljaju organizatori na Facebook-u, a pošto im stalno dolaze novi pozivi iz Osijeka. Poručuju, drugi put budite brži ...

Objavljeno 01.10.2018
Alan Srčnik

Sarajevska hit predstava “Dame biraju” nakon skoro 200 izvedbi na pozornicama Hrvatske i regije napokon gostuje u Osijeku. I rasprodano je već 7 dana!

To javljaju organizatori na Facebook-u, a pošto im stalno dolaze novi pozivi iz Osijeka. Poručuju, drugi put budite brži …

Predstava 13. listopada u 20 sati u dvorani Zrinjevac dubkom je puna …

Naime, kako piše organizator, riječ je o urnebesnoj komediji na poznatu temu Skidajte se do kraja, a koja – gdje god je igrala bila je rasprodana i tjednima ranije.

Samo u Splitu ova je predstava imala više od 10 izvedbi a isto toliko i u Zagrebu – kažu iz Hit Komedije.

Sjajnu glumačku ekipu čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci koji su već postali miljenici hrvatske publike ali i publike širom regije. U tri godine ova je predstava igrala u 43 grada a vidjelo ju je više od 50.000 ljudi.

Komedija govori o petorici mladića bez posla koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu. Od ideje striptiza do njene konačne realizacije je dalek put a predstava publiku vodi kroz urnebesno smiješne scene kroz napetu atmosferu do samog kraja kada se publika pretvara u publiku striptiz kluba i ovacijama dočekuje striptiz “do kraja – zaključuju iz rganizacije.

U predstavi igraju: Emir Fejzić, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Enes Salković, Adnan Goro, Nensi Abdel Sakhi. Režiser predstave: Admir Glamočak.

Dijelovi teksta: Facebook (Hit komedija)

Foto: Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

''Magic Mike'' ponovno u Osijeku. Žene, dolazite?

Dame ponovno biraju!

Dame biraju, naziv je komedije koja se, zahvaljujući izvrsnoj bosanskohercegovačkoj postavi, “uvukla” u srca hrvatske publike. Predstava je izvedena više Više…

Ovo nemojte propustiti - Anđelka Prpić, koju smo svi pratili pred malim ekranima u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, u novoj će vas monodrami "oboriti s nogu"!

VIDEO: Jao si ga nama, “što nas snađe”! U Osijek nam stiže svima znana Anđelka!

Anđelka Prpić, “mala plava” glumica koja nam je zaplijenila pažnju u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, odlučila se okušati u Više…

Predstava će se ponovno održati 11.studenog i već pet dana je rasprodana... Osječanke znaju što žele, nisu oklijevale i na vrijeme su se opskrbile za spektakl testosterona, smijeha i zabave ;)

Dame su izabrale (Full Monty, Skidajte se do kraja) – predstava po drugi put rasprodana!

Osječanke, a i gdje koji Osječanin poludjeli su za predstavom ”Dame biraju” u organizaciji sarajevske ”Hit Komedije”. Razumijemo zašto se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radi se o suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu

American Corner Gisko korisnicima omogućava pristup digitalnoj zbirci eLibraryUSA

Sutrašnja izvedba je već rasprodana, kao i ona subotnja - Na rasporedu su još izvedbe u utorak, srijedu i petak

HNK Osijek izvodi predstave i koncerte u dvorištu

"Predstava će u subotu biti izvedena besplatno za sve mališane kako bismo na najbolji mogući način zahvalili našim gledateljima koji su bili uz nas"

Dječje kazalište Branka Mihaljevića Osječanima poklanja premijeru na otvorenom