KULTURA

VIDEO: Jao si ga nama, “što nas snađe”! U Osijek nam stiže svima znana Anđelka!

Ovo nemojte propustiti - Anđelka Prpić, koju smo svi pratili pred malim ekranima u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, u novoj će vas monodrami "oboriti s nogu"!

Objavljeno 30.10.2018
Josipa Maksimović

Anđelka Prpić, “mala plava” glumica koja nam je zaplijenila pažnju u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, odlučila se okušati u novim vodama – ovog puta, u pitanju je monodrama “Šta me snađe”.

Monodrama će se održati 19. studenog u Osijeku, a sudeći po ranijim reakcijama na predstavu Dame biraju, o kojoj smo ranije pisali (LINK), savjetujemo vam da požurite po karte jer će se i ova rasprodati “brzinom munje”!

Ova je sjajna komedija izvedena u mnogim gradovima, a Anđelka u njoj tumači čak 12 likova.. Ajme, što ju je snašlo!

Anđelka u predstavi glumi Jovanku Joku Jakovljević, 32-godišnju bankarku koja pokušava opstati na “otvorenom korporativnom moru” i usput manevrirati bračni život s tempom koji posao očekuje od nje.

I tako se u predstavi Jovanka nalazi pred dilemom – sačuvati bračnu vjernost i čast, ili pak poći uzlaznom putanjom uspjeha?

Predstava će se održati u kinu Urania, tako da brže bolje požurite na blagajnu i kupite kartu u cijeni od 100, 00 kuna.

U slučaju da ste lijeni bespotrebno šetati, ulaznice možete rezervirati putem telefona uprave, na broj 205-501 ili blagajne kina od 17-21:30h, a ako i niste tip za “ćaskanje” preko telefona, za sramežljive postoje i mailovi: [email protected] i [email protected].

 

Dojmove s predstave pogledajte na sljedećem videu:

Izvor: YouTube

 

 

 

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

Kazalište Planet art se u goste vraća sa tri nova naslova: Ljubavna pisma (četvrtak 4.4. u 19:00 h), Posljednja Freudova Više…

Predstava Baka ima dečka popularna je i posjećena od velikog broja gledatelja na razini Hrvatske posljednjih mjeseci, a u našoj će ju organizaciji gledatelji prvi puta imati prilike pogledati besplatno.

Komedija Baka ima dečka u Centru za kulturu Čepin

U organizaciji udruge Rame uz rame će se u Centru za kulturu Čepin u subotu 9. ožujka 2024. održati komedija “Baka Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova