KULTURA

VIDEO: Jao si ga nama, “što nas snađe”! U Osijek nam stiže svima znana Anđelka!

Ovo nemojte propustiti - Anđelka Prpić, koju smo svi pratili pred malim ekranima u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, u novoj će vas monodrami "oboriti s nogu"!

Objavljeno 30.10.2018
Josipa Maksimović

Anđelka Prpić, “mala plava” glumica koja nam je zaplijenila pažnju u popularnoj seriji Andrija i Anđelka, odlučila se okušati u novim vodama – ovog puta, u pitanju je monodrama “Šta me snađe”.

Monodrama će se održati 19. studenog u Osijeku, a sudeći po ranijim reakcijama na predstavu Dame biraju, o kojoj smo ranije pisali (LINK), savjetujemo vam da požurite po karte jer će se i ova rasprodati “brzinom munje”!

Ova je sjajna komedija izvedena u mnogim gradovima, a Anđelka u njoj tumači čak 12 likova.. Ajme, što ju je snašlo!

Anđelka u predstavi glumi Jovanku Joku Jakovljević, 32-godišnju bankarku koja pokušava opstati na “otvorenom korporativnom moru” i usput manevrirati bračni život s tempom koji posao očekuje od nje.

I tako se u predstavi Jovanka nalazi pred dilemom – sačuvati bračnu vjernost i čast, ili pak poći uzlaznom putanjom uspjeha?

Predstava će se održati u kinu Urania, tako da brže bolje požurite na blagajnu i kupite kartu u cijeni od 100, 00 kuna.

U slučaju da ste lijeni bespotrebno šetati, ulaznice možete rezervirati putem telefona uprave, na broj 205-501 ili blagajne kina od 17-21:30h, a ako i niste tip za “ćaskanje” preko telefona, za sramežljive postoje i mailovi: [email protected] i [email protected].

 

Dojmove s predstave pogledajte na sljedećem videu:

Izvor: YouTube

 

 

 

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Predstava Baka ima dečka popularna je i posjećena od velikog broja gledatelja na razini Hrvatske posljednjih mjeseci, a u našoj će ju organizaciji gledatelji prvi puta imati prilike pogledati besplatno.

Komedija Baka ima dečka u Centru za kulturu Čepin

U organizaciji udruge Rame uz rame će se u Centru za kulturu Čepin u subotu 9. ožujka 2024. održati komedija “Baka Više…

U novom filmskom tjednu premijerno na program stižu 3 nova naslova, a očekuje nas i mjesec francuskog filma i još puno toga, pogledajte!

9. Rendez-vous au cinéma: program francuskog filma

Ovogodišnji filmski rendez-vous održat će se od 15. rujna do 15. listopada u 30 nezavisnih kina diljem Hrvatske, a uključuje Više…

Novi kino tjedan u kinu Urania je zaista bogat događanjima. Osim novih filmova tu su i predstave, Art&film, projekt "Misli modu"... provjerite

“Misli modu” i “Art&film” programi u kinu Urania

Mreža europskih kulturnih instituta EUNIC s Gradskim muzejom Vukovar, tvrtkom Borovo d.d., Kulturnim centrom Osijek i Kinematografima Osijek od 22. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Slovenski saksofonist Igor Lumpert svojim se sviranjem i komponiranjem probio u sam vrh globalne jazz scene, čemu je zacijelo doprinijelo i to što već više od dvadeset godina živi i djeluje u New Yorku.

[NAJAVA] Koncert Igor Lumpert Synchronicity

Nastavak, koji ponovno okuplja spektakularnu A listu glumaca, istražuje mistično putovanje Paula Atreidesa

Dina – Saga se nastavlja

Možda je baš ova smotra novi početak za buduće pjesnike, novinare i glumce. Vrijeme će svakako pokazati.

Županijska smotra LiDraNo 2024.