GOSPODARSTVO

Dani hrvatskog turizma

Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u pet županija na području Slavonije

  Objavljeno 18.09.2019
  Ivona Amidžić

  Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1.500 i 2.000 sudionika.

  U višednevnom radnom dijelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

  Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 4. listopada 2019. u pet županija na području Slavonije.

  • Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.
  • Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci.
  • Završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održat će se u Osijeku u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

  Susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske održat će se na Okruglom stolu uz 19. hrvatski turistički forum pod nazivom „Financiranje održivog razvoja turizma“. Uz bogati prezentacijski programi regija Slavonija će se predstaviti u najboljem svijetlu.

  Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma.

  • Preporučamo da po uplati kotizacije, a radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj.
  • Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti nama ili Ministarstvu turizma putem maila dht@mint.hr.

  Tri akreditacijska centra tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma:

  • Akreditacijski centar Osijek, predvorje Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3; Radno vrijeme: 2. do 4. listopada 2019., od 8.00 do 20.00 sati.
  • Akreditacijski centar Vukovar, dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska ulica 2; Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17.00 do 21.00 sati.
  • Akreditacijski centar Vinkovci, Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.; Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16.00 do 21.00 sati.

  Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila novinaridht@komunkacijskilaboratorij.com. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

  Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

  Raspored i program pogledajte ispod

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Najviše noćenja ostvareno u objektima u domaćinstvu, hotelima i kampovima

  Danas premašen turistički promet ostvaren u cijeloj prošloj godini!

  Prema prvim podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu te nautičkom charteru, u Hrvatskoj Više…

  Ovom dodjelom nagrada zaključeni su Dani hrvatskog turizma u Slavoniji

  Dodijeljene nagrade za najbolje od najboljih u turizmu

  U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, sinoć su u Osijeku dodijeljene turističke nagrade za najbolje od najboljih u Više…

  Prvi put, Dani hrvatskog turizma organizirat će se u unutrašnjosti zemlje, na području Slavonije, Baranje i Srijema

  Doživite Slavoniju uz HeadOnEast

  “Head on East! Krenite na istok Hrvatske. U neotkrivenu Slavoniju, regiju neočekivanog kontrasta. Zelenu i zlatnu, crvenu i crnu, slatku i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Zapošljavaju: Workforce, Comcross Croatia, Transcom WorldWide, Panturist, Staklo-dom...

  Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

  Središnji događaj promocije bit će promocija nove osječke pivovare i novog piva Cincilator

  Promocija Zanatske pivovare “Mali Div” (16.11.)

  Danas se u Osijeku sade klon Gupčeve lipe, klon hrasta lužnjaka i 20 običnih koprivića...

  Osijek nastavlja s aktivnostima urbane hortikulture