GOSPODARSTVO

Dani hrvatskog turizma

Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u pet županija na području Slavonije

    Objavljeno 18.09.2019
    Ivona Amidžić

    Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1.500 i 2.000 sudionika.

    U višednevnom radnom dijelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

    Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 4. listopada 2019. u pet županija na području Slavonije.

    • Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.
    • Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci.
    • Završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održat će se u Osijeku u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

    Susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske održat će se na Okruglom stolu uz 19. hrvatski turistički forum pod nazivom „Financiranje održivog razvoja turizma“. Uz bogati prezentacijski programi regija Slavonija će se predstaviti u najboljem svijetlu.

    Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma.

    • Preporučamo da po uplati kotizacije, a radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj.
    • Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti nama ili Ministarstvu turizma putem maila [email protected].

    Tri akreditacijska centra tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma:

    • Akreditacijski centar Osijek, predvorje Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3; Radno vrijeme: 2. do 4. listopada 2019., od 8.00 do 20.00 sati.
    • Akreditacijski centar Vukovar, dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska ulica 2; Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17.00 do 21.00 sati.
    • Akreditacijski centar Vinkovci, Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.; Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16.00 do 21.00 sati.

    Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila [email protected]. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

    Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

    Raspored i program pogledajte ispod

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

    Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

    Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Zavodom za znanstveni i umjetnički rad Više…

    Studenac će i ove godine nastaviti podržavati udruge koje donose pozitivne promjene i dobrobit u svojoj zajednici, a ukupno će u 2024. donirati 80 000 eura

    Studenac otvorio sedmi krug prijava za dodjelu 20 000 eura neprofitnim organizacijama i udrugama iz Slavonije

    Hrvatski lanac susjedskih dućana Studenac otvorio je sedmi krug prijava za donacije u sklopu svog društveno-odgovornog programa „Korak bliže zajednici“ Više…

    Najveće iznenađenje jest da je tijekom srpnja ostvaren najveći broj noćenja do sada u 2023. godini

    Rekordan turistički srpanj u Osječko-baranjskoj županiji

    Osječko-baranjska županija posljednjih godina u kontinuitetu bilježi izvrsne turističke rezultate. Rezultat je to kontinuiranog rada na razvoju destinacije kroz Turističku Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ