GOSPODARSTVO

Dani hrvatskog turizma

Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u pet županija na području Slavonije

  Objavljeno 18.09.2019
  Ivona Amidžić

  Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1.500 i 2.000 sudionika.

  U višednevnom radnom dijelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

  Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 4. listopada 2019. u pet županija na području Slavonije.

  • Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.
  • Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci.
  • Završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održat će se u Osijeku u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

  Susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske održat će se na Okruglom stolu uz 19. hrvatski turistički forum pod nazivom „Financiranje održivog razvoja turizma“. Uz bogati prezentacijski programi regija Slavonija će se predstaviti u najboljem svijetlu.

  Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma.

  • Preporučamo da po uplati kotizacije, a radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj.
  • Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti nama ili Ministarstvu turizma putem maila [email protected].

  Tri akreditacijska centra tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma:

  • Akreditacijski centar Osijek, predvorje Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3; Radno vrijeme: 2. do 4. listopada 2019., od 8.00 do 20.00 sati.
  • Akreditacijski centar Vukovar, dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska ulica 2; Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17.00 do 21.00 sati.
  • Akreditacijski centar Vinkovci, Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.; Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16.00 do 21.00 sati.

  Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila [email protected]. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

  Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

  Raspored i program pogledajte ispod

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U izradi je i turistička aplikacija, kojom će gosti unaprijed moći najaviti svoj dolazak i koja će omogućiti da prelazak granice bude brži

  Hrvatska udruga turizma najavljuje potpuno otvaranje hotela i turističkih usluga u lipnju

  Plan otvaranja turističkih objekta predviđa da će se do kraja svibnja otvoriti kampovi u Istri, Kvarneru i Dalmaciji te neki Više…

  Ivanović: "Danas smo htjeli izrvno čuti koji su problemi s kojima se suočavaju i što mi kao županijska uprava možemo učiniti za njih"

  Održana sjednica na temu rasprave perspektive turizma na području Županije

  Na danas održanoj sjednici Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije razmatrao je epidemiološku situaciju, koja je povoljna, bez novooboljelih, a svakim Više…

  I dalje, naravno, postoje određene epidemiološke mjere koje se poštuju

  Srijem i Slavonija pravi izbor za putovanje – Nema gužvi, hrana je izvrsna, a vina vrhunska

  Još uvijek se bojimo socijalnih kontakata i pazimo na osiromašeni kućni budžet, ali putovanje na istok Hrvatske zato je pravo Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  To je najsporije u posljednjih šest godina, što je posljedica negativnog utjecaja koronakrize

  Hrvatsko gospodarstvo u prvom tromjesečju poraslo 0,4% u odnosu na lanjsko razdoblje

  "Ovo je važan korak u procesu donošenja odluke - Treba učiniti sve da dođemo do dogovora prije ljetne stanke"

  Predsjednik Europskog vijeća Charles Michel najavio fizički samit čelnika EU

  Hrvatska je kao tema pretraživanja prestigla čak i Španjolsku, Italiju i Grčku

  Nijemci u zadnja 3 mjeseca najviše pretražuju Hrvatske destinacije za odmor