ŽIVOT

Dogradonačelnica kao studentica!

Ako se već i drugi gradovi i mediji hvale sa svojim damama iz lokalne politike - i mi imamo Žanu Gamoš

Objavljeno 18.05.2018
Alan Srčnik

Modnog gurua OsijekNEWS još nije angažirao. Imamo u planu. Život je pred nama. Ali, do tada i naše oko može ponešto procijeniti i reći – Dogradonačelnica nam na ovoj fotografiji Studetskog zbora Osijek, a s Roštiljade u Kampusu, točno izgleda kao studentica.

Ako se već i drugi gradovi i mediji hvale sa svojim damama iz lokalne politike – i mi imamo Žanu Gamoš.

Dogadonačelnica je bila gostom tradicionalne studentske Roštiljade, a s koje, zahvaljujući Studentskom zboru, donosimo malo kasnije i cijelu galeriju fotografija.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Voditelj projekta Jurica Barač na konferenciji za novinare je podsjetio kako su "natjecanja u BMX-u i skateu postali olimpijski sportovi prije dvije godine"

100 dana do Pannoniana: Postaje kvalifikacijsko natjecanje za Olimpijske igre

Voditelj projekta Jurica Barač na konferenciji za novinare je podsjetio kako su “natjecanja u BMX-u i skateu postali olimpijski sportovi Više…

Prije nekog vremena je iz Azila udomila Maku koja je sada već, pišu iz Azila na Facebooku, razvila prave vještine čuvarice doma.

Zamjenica gradonačelnika udomila psa

”Udomi, ne kupuj” – misao je vodilja Azila, koje se drži i naša zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš. Prije nekog vremena Više…

Gradonačenik i dogradonačelnica još sinoć putem društvenih mreža poželjeli svima sve najbolje :) Žana ima dobar glazbeni ukus!?

Vrkić videom na Face-u čestitao Novu godinu, Gamoš u kućnom ozračju u majici Guns’n’Roses

Gradonačenik i dogradonačelnica još sinoć putem društvenih mreža poželjeli svima sve najbolje u Novoj 2019. godini. Ivan Vrkić se videom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

(Be)smisao ljetnog i zimskog računanja vremena

Od iduće nedjelje (31. ožujka) počinje ljetno računanje vremena

Na zamisao je došla kada je prošlo ljeto na ulici vidjela ženu s torbicom izrađenom od plastičnih vrećica te je odlučila i sama biti kreativna :)

Video: Isplela sako i suknju od plastičnih vrećica

Od krema i tableta do izlaganja svjetlosti - mnogo je vrsta terapija za psorijazu. Svaka ima svoje prednosti, ali i jednu zajedničku manu ...

Psorijaza: Mnogo terapija, ali lijeka nema