SPORT

Domagoja Vidu na rubu autobusa čuvao i Šime Vrsaljko

Domagoj Vida bio je možda i najveći veseljak među našim reprezentativcima jučer na dočeku

    Objavljeno 17.07.2018
    Alan Srčnik

    Domagoj Vida, branič Hrvatske, rodom iz Donjeg Miholjca, bivši igrač NK Osijek, bio je možda i najveći veseljak među našim reprezentativcima jučer na dočeku. Neumorno je mahao zastavom i pozdravljao navijače, svih 5 sati puta od zračne luke do Trga Bana Jelačića u Zagrebu.

    A i na pozornici je bio među glavnima. Poveo je i slavonsku pjesmu, zagrlivši Marija Mandžukića. Priključio im se Ivica Olić.

    DALIĆ

    A kako su gledatelji na nacionalnim TV postajama mogli u prijenosu vidjeti, Vida je veći dio vremena proveo stojećki na kosom rubu autobusa. Kako je vrijeme odmicalo, a snage bilo sve manje, vidjelo se u prijenosu, Vidu je za majicu držao svo vrijeme izbornik Dalić.

    VRSALJKO

    No, ono što otkriva fotografija HNS-a iz autobusa, i Šime Vrsaljko je imao zadaću paziti na Vidu.  Zagrlio ga je lijevom rukom oko noge, u predjelu koljena, a dok je Vida, u maniri svatovskog barjaktara cijelim tijelom mahao zastavom Hrvatske

     

    🇭🇷 #Vatreni🔥

    A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

    Zlatko Dalić pridržava Vidu za majicu dok prilaze Trgu ❤️ Eto zašto su uspjeli! 🇭🇷👏👏👏

    Objavljuje NOVA TVPonedjeljak, 16. srpnja 2018.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Naš Osječanin i Donjomiholjčanin se, kako znate, zaigrao na internetu prethodnih dana, ali sve je dobro prošlo ...

    Vidi, hvala Bogu, samo upozorenje …

    Naš Osječanin i Donjomiholjčanin se, kako znate, zaigrao na internetu prethodnih dana, ali sve je dobro prošlo … Međunarodni nogometni savez Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.