[EDUKACIJA] Barska akademija BarmenOs
Uz praktični dio edukacije koji čini 80 posto cjelokupnog programa AKADEMIJE BARMENOS, polaznici će steći i opće znanje o barskoj kulturi, žestokim alkoholnim pićima, likerima, vinima i pivu
AKADEMIJA BARMENOS namijenjena je svim konobarima/icama, barmenima/icama i baristima/icama kao i osobama iz ugostiteljstva koji žele nadograditi svoje znanje i iskustvo po programu najveće svjetske škole za barmene.
BARSKA AKADEMIJA BARMENOS trajat će od 4. ožujka do 7. travnja 2024. godine u Osijeku. Tijekom pet (5) tjedana intenzivne edukacije polaznici će imati prilike steći osnove barske miksologije i tehnike pripremanja klasičnih koktela.
Tijekom edukacije pripremit će više od 850 koktela.
Uz praktični dio edukacije koji čini 80 posto cjelokupnog programa AKADEMIJE BARMENOS, polaznici će steći i opće znanje o barskoj kulturi, žestokim alkoholnim pićima, likerima, vinima i pivu.
Organiziran je i master class o kubanskim cigarama.
Cijena tečaja je 750€
Zainteresirani se mogu prijaviti do 26. veljače 2024. Maksimalni broj polaznika je 10.
Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno kontaktirajte voditelja:
Voditelj edukacije
Miroslav Kljajić
Certificirani Instruktor Barske Akademije EBS
tel. 0993237782
www.barmenos.hr
@miro_mixologist
@craft_truck
Uz godine učenja, vježbanja i usavršavanja te više od 25 godina iskustva u radu Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi za najveću svjetsku Kruz kompaniju Carnival, završio sam i najprestižniju školu na svijetu za barmene, EBS Bartendig School u New Yorku te u Stockolmu gdje sam stekao zvanje Instruktora te iste škole, školovao sam se još i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i u Škotskoj viski školi Spirit of Speyside gdje primaju samo 16 polaznika godišnje koji se posebno selektriaju.
Osim školovanja, moje najveće reference su mnogobrojna natjecanja od kojih ću istaknuti samo neka:
– “Bartender of the Year” at the 2016 Bacardi Legacy Cruise
– Bacardi Cruise Legacy – winner (2016)
– Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016)
– Bombay Most Imaginative Bartending competition (2017)
– Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017)
U ljeto 2019 izdajem svoju prvu knjigu “Osnove barske Miksologije” na kojoj sam radio punih devet godina pisajući je dok sam putovao po svijetu i educirao se.
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?