OSJEČANI

eGarner – nezaobilazno mjesto za kupnju novog laptopa, mobilnih uređaja i ostale tehnologije

eGarner je mlada tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi, izrazito atraktivnom ponudom i odličnim cijenama

Objavljeno 15.03.2020
Petar Tauković

U posljednje vrijeme broj prodavaonica informatičke i elektroničke opreme raste gotovo iz dana u dan, tako da kada je riječ o prodaji elektronike, konkurencija je izuzetno velika. S obzirom na to, kako bi neka trgovina ili internet trgovina s informatičkom opremom uspjela, bitno je istaknuti se, bilo da je riječ o cijeni računalne i mobilne tehnologije ili atraktivnom ponudom.

Kupujete li novi mobitel, laptop ili nadograđujete staro umorno desktop računalo? Tvrtka eGarner d.o.o. mlada je tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi, izrazito atraktivnom ponudom i odličnim cijenama.

U ponudi eGarner internet trgovine je najnovija informatička tehnologija poput laptopa, velik izbor PC računala, monitora svih proizvođača i klasa, TV uređaja, mobitela kao i printera s mogućnošću redovite dostave potrošnog materijala (originalne tinte i toneri).

U ponudi PC konfiguracija, svatko će naći odgovarajuću konfiguraciju za sebe, od početnika do profesionalaca u bilo kojem području industrije.

U portfoliju potražite kvalitetne i vrhunske modele koje do sada niste mogli pronaći u Hrvatskoj, jer eGarner osim najboljih Hrvatskih dobavljača, surađuje i s dobavljačima s područja EU.

Kupnja mobilnih uređaja, kupnja laptopa, kao i otkup istih, izuzetno je privlačna svima prije svega zbog cijene proizvoda, bilo da se radi o cijeni kupnje ili otkupa mobitela, laptopa… Također, malo koja trgovina pruža brz i siguran otkup mobitela i računalne opreme po odličnim cijenama, koje se formiraju prema onim tržišnim. Bitno je istaknuti da eGarner osim s distributerima surađuje i s fizičkim osobama ako je potreban posrednik u prodaji. Za ponudu uređaja od fizičkih osoba, na egarner stranicama rezervirana je OUTLET kategorija.

eGarner otkupljuje sve novije modele Samsung, Huawei i Apple mobilnih uređaja, televizore, igraće konzole, laptope.

eGarner tim čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u prodaji informatičke opreme, a eGarner internet trgovina pružit će Vam jednostavan pregled cjelokupnog asortimana, kao i praktičan način narudžbe elektroničke opreme iz široke ponude.

Zatrebate li dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem email mail adrese [email protected] ili telefona 095 580 0490.

www.egarner.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Konzumova usluga Pokupi za online kupovinu dostupna je u osječkim prodavaonicama u Ulici Gacka, Opatijskoj ulici i trgovačkom centru Portanova, a od subote 18. travnja bit će uvedena i u prodavaonici na Trgu Ante Starčevića

Konzum širi uslugu Pokupi za online kupovinu u Osijeku

Konzumovim kupcima u Osijeku i okolici online kupovina postala je još dostupnija zahvaljujući pomoćnoj usluzi Pokupi uvedenoj na nekoliko lokacija. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom