OSJEČANI

eGarner – nezaobilazno mjesto za kupnju novog laptopa, mobilnih uređaja i ostale tehnologije

eGarner je mlada tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi, izrazito atraktivnom ponudom i odličnim cijenama

Objavljeno 15.03.2020
Petar Tauković

U posljednje vrijeme broj prodavaonica informatičke i elektroničke opreme raste gotovo iz dana u dan, tako da kada je riječ o prodaji elektronike, konkurencija je izuzetno velika. S obzirom na to, kako bi neka trgovina ili internet trgovina s informatičkom opremom uspjela, bitno je istaknuti se, bilo da je riječ o cijeni računalne i mobilne tehnologije ili atraktivnom ponudom.

Kupujete li novi mobitel, laptop ili nadograđujete staro umorno desktop računalo? Tvrtka eGarner d.o.o. mlada je tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi, izrazito atraktivnom ponudom i odličnim cijenama.

U ponudi eGarner internet trgovine je najnovija informatička tehnologija poput laptopa, velik izbor PC računala, monitora svih proizvođača i klasa, TV uređaja, mobitela kao i printera s mogućnošću redovite dostave potrošnog materijala (originalne tinte i toneri).

U ponudi PC konfiguracija, svatko će naći odgovarajuću konfiguraciju za sebe, od početnika do profesionalaca u bilo kojem području industrije.

U portfoliju potražite kvalitetne i vrhunske modele koje do sada niste mogli pronaći u Hrvatskoj, jer eGarner osim najboljih Hrvatskih dobavljača, surađuje i s dobavljačima s područja EU.

Kupnja mobilnih uređaja, kupnja laptopa, kao i otkup istih, izuzetno je privlačna svima prije svega zbog cijene proizvoda, bilo da se radi o cijeni kupnje ili otkupa mobitela, laptopa… Također, malo koja trgovina pruža brz i siguran otkup mobitela i računalne opreme po odličnim cijenama, koje se formiraju prema onim tržišnim. Bitno je istaknuti da eGarner osim s distributerima surađuje i s fizičkim osobama ako je potreban posrednik u prodaji. Za ponudu uređaja od fizičkih osoba, na egarner stranicama rezervirana je OUTLET kategorija.

eGarner otkupljuje sve novije modele Samsung, Huawei i Apple mobilnih uređaja, televizore, igraće konzole, laptope.

eGarner tim čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u prodaji informatičke opreme, a eGarner internet trgovina pružit će Vam jednostavan pregled cjelokupnog asortimana, kao i praktičan način narudžbe elektroničke opreme iz široke ponude.

Zatrebate li dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem email mail adrese [email protected] ili telefona 095 580 0490.

www.egarner.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Konzumova usluga Pokupi za online kupovinu dostupna je u osječkim prodavaonicama u Ulici Gacka, Opatijskoj ulici i trgovačkom centru Portanova, a od subote 18. travnja bit će uvedena i u prodavaonici na Trgu Ante Starčevića

Konzum širi uslugu Pokupi za online kupovinu u Osijeku

Konzumovim kupcima u Osijeku i okolici online kupovina postala je još dostupnija zahvaljujući pomoćnoj usluzi Pokupi uvedenoj na nekoliko lokacija. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Grad Osijek objavio obavijest o proglašenju prirodne nepogode mraz na voćarskim kulturama

Oštećeni imaju rok od osam dana da prijave oštećenja od mraza

„Doba pandemije koronavirusa i izloženost velikom broju informacija ukazuje na potrebu jačanja medijske pismenosti"

Treći Dani medijske pismenosti ove se godine odvijaju na daljinu

Ako se provedba ispita može organizirati na opisani način, nošenje maski ili drugih pokrivala za usta i nos nije nužno

Pisanje mature u vrijeme koronavirusa: Donosimo upute koje je izdao HZJZ