OSJEČANI

Konzum širi uslugu Pokupi za online kupovinu u Osijeku

Konzumova usluga Pokupi za online kupovinu dostupna je u osječkim prodavaonicama u Ulici Gacka, Opatijskoj ulici i trgovačkom centru Portanova, a od subote 18. travnja bit će uvedena i u prodavaonici na Trgu Ante Starčevića

Objavljeno 22.04.2020
Petar Tauković

Konzumovim kupcima u Osijeku i okolici online kupovina postala je još dostupnija zahvaljujući pomoćnoj usluzi Pokupi uvedenoj na nekoliko lokacija. Kupci tako mogu proizvode koje su naručili online preko Konzumove stranice preuzeti u Konzumovim prodavaonicama u Ulici Gacka, Opatijskoj ulici i trgovačkom centru Portanova, a od subote 18. travnja i u prodavaonici na Trgu Ante Starčevića. Jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji ima vlastitu internetsku trgovinu na taj način omogućava još većem broju kupaca u Osijeku i okolici da proizvode naruče iz udobnosti vlastitog doma i potom ih preuzmu u prodavaonici.

Proces kupnje s pomoćnom opcijom Pokupi vrlo je jednostavan. Kupac najprije u online trgovini treba izabrati opciju Pokupi te potom odabrati proizvode, nakon čega slijedi odabir lokacije i vremena preuzimanja naručenih proizvoda te odluka o plaćanju online ili prilikom preuzimanja naručenih proizvoda. U dogovorenom vremenu kupac treba doći u odabranu prodavaonicu i na ulazu se javiti zaštitaru koji će ga odmah uputiti na info pult ili posebno označenu blagajnu gdje će pokazati e-mail s potvrdom narudžbe te bez čekanja preuzeti naručene proizvode.

U korištenju opcije Pokupi postoje dodatne razlike u odnosu na opciju dostave, budući da je riječ o pomoćnoj usluzi usmjerenoj prvenstveno na podršku internetskoj trgovini. Stoga Konzum kupce moli za razumijevanje i spremnost na mogućnost da se cijene u određenoj mjeri razlikuju od onog što su naručili. Takve su razlike moguće jer se naručeni proizvodi naplaćuju na dan preuzimanja, a ne na dan kreiranja narudžbe kao kod regularne online kupnje, ali u Konzumu rade na tehničkom rješenju kako bi unaprijedili i taj proces. Uz to, valja imati na umu i da je asortiman dostupan putem usluge Pokupi uži od onog dostupnog kupcima koji odaberu opciju dostave na odabranu adresu.

Uz pomoćnu uslugu Pokupi, kupcima je i dalje na raspolaganju online kupovina uz opciju dostave. Novi termini za dostavu na kućnu adresu i dalje se otvaraju svakodnevno iza ponoći s početkom novog dana, ali otvaraju se i dodatni termini sukladno resursima svaki dan i u 10:00 i 12:00 sati. Prilikom odabira termina dostave prikazat će se svi dostupni termini u narednih tjedan dana te u Konzumu mole kupce da između njih odaberu one koji im najviše odgovara. Ako termini za dostavu nisu dostupni, kupci su zamoljeni da pokušaju sljedeći dan u navedenim vremenima.

Više informacija o pomoćnoj usluzi Pokupi dostupno je ovdje.

Konzum pokupi

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

eGarner je mlada tvrtka pokrenuta od strane mladih i entuzijastičnih poduzetnika i IT zaljubljenika koja se bavi kupnjom i prodajom informatičke tehnologije, a jedna je od tih koja se već sada ističe u masi, izrazito atraktivnom ponudom i odličnim cijenama

eGarner – nezaobilazno mjesto za kupnju novog laptopa, mobilnih uređaja i ostale tehnologije

U posljednje vrijeme broj prodavaonica informatičke i elektroničke opreme raste gotovo iz dana u dan, tako da kada je riječ Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom