ŽIVOT

EPSO 2021: Lucy Hall i Kirill Bagrov imali su zaista savršen dan

Lucy Hall izjednačila je Europski rekordo juniorki u Trap ženskoj disciplini...

Objavljeno 02.06.2021
Ivona Amidžić

Lucy Hall iz Velike Britanije i Kirill Bagrov iz Rusije osvojili su sinoć Europsko prvenstvo u svojim juniorskim Trap disciplinama.

Talijan Lorenzo Franquillo i Kirill Bagrov pogodili su obojica 41 metu. Kada su išli riješiti izjednačenje Franquillo je promašio i izgubio zlato. Španjolac Andreas Garcia osvojio je brončanu medalju, a njegov suigrač Javier Martinez Fuster bio je četvrti.

Lucy Hall izjednačila je Europski rekordo juniorki u Trap ženskoj disciplini

Žensko juniorsko finale bilo je jednako uzbudljivo kao i muško juniorsko, a Britanka Lucy Hall osvojila je zlato. Njezin rekordni rezultat bio je 41 pogodak. Svjedočili smo odličnom dvoboju između nje i Portugalke Marije Ines Coelho de Barros, ali zlato je pripalo Lucy.

Dobitnica brončane medalje bila je Zina Hrdlickova iz Češke.

Rezultate možete pronaći ovdje.

foto: Matko Mance

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Otkrivena prva imena izvođača - Pred osječku publiku stižu Vojko V, Grše, TTM i Podočnjaci te ‘domaćin’ z++...

Novi open-air glazbeni festival u Osijeku – Drito iz Osijeka

Najjači trap festival s domaćim izvođačima, Drito, kao svoju novu ovogodišnju destinaciju bira Slavoniju. Drugu godinu zaredom, Drito ponovno stiže Više…

U Osječko-baranjskoj županiji pet umrlih, 14 na respiratoru i rekordnih 677 novooboljelih od koronavirusa

U Hrvatskoj rekordnih 10.427 novozaraženih, u Osijeku čak 677 novih, najviše dosad

U posljednja 24 sata zabilježeno je 10.427 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas Više…

Do sada je najviše novozaraženih u jednom danu zabilježeno 9. prosinca 2020., kad je zaraza potvrđena kod 433 osobe

Osječko-baranjska županija ima 463 nova slučaja, to je rekord

U posljednja 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji koronavirus je potvrđen kod nove 463 osobe, što je najviše u jednom danu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje