Arhiva

EWoB Business Hackathon vol.2 : Bigger and stronger u Osijeku

  Objavljeno 26.03.2015
  OsijekNews redakcija

  Nakon iznimno uspješne prve godine, studentsko natjecanje EWoB Business Hackathon se vraća. Inicijativa koju su započeli članovi udruge Poduzetnici bez granica (EWoB – Entrepreneurs Without Borders), prošle godine pobudila je velik interes među studentima te je pokazala da na osječkom sveučilištu postoji potencijal za razvoj natjecanja koje će studente pokazati u najboljem svjetlu pred poslodavcima.

  EWoB Business Hackathon je studentsko natjecanje izvan svih klasičnih okvira koje ste do sada vidjeli. Vođeni principom hackathona, natjecanje visokog intenziteta pokazat će koje su osobe u mogućnosti raditi pod stresom, s kratkim vremenskim ograničenjem na apstraktnim zadacima koji će se odnositi na razumijevanje poslovno-ekonomskih problema i njihovo rješavanje, a uključuje razumijevanje tržišta, strategiziranje, analitiku i logiku. Cilj je pronaći 1% najboljih studenata osječkog sveučilišta koji posjeduju jedan iznimno važan čimbenik u današnjem poslovnom svijetu – interdisciplinarno znanje. Natjecateljima se pruža jedinstveno životno iskustvo i prilika predstaviti se poslodavcima, a dokaz uspješnosti ovog natjecanja je praksa u poduzeću Betaware koju su ponudili prošlogodišnjem natjecatelju Stjepanu Dujmiću.

  EWoB Business Hackathon se ove godine održava 22. svibnja. I ove godine u najavi su osim nagrada za natjecatelje, i mogućnost ponude studentskih praksi. Kako ne biste propustili priliku sudjelovati na natjecanju ove godine, pratite informacije na službenoj Facebook stranici EWoB Business Hackathon.

  VEZANE VIJESTI

  Studentska udruga Poduzetnici bez granica sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku traži baš TEBE!

  I ove godine možeš postati dio tima, istaknuti se iz mase i razviti sebe i svoje potencijale. Udruga EWoB postoji Više…

  EWoB Business Hackathon vol. 3 – Pomjeri svoje granice

  Već treću godinu za redom, zadovoljstvo nam je pozvati sve studente osječkog sveučilišta da se uključe u sve popularnije studentsko Više…

  Studentska udruga EWoB prima nove članove

  Studentska udruga EWoB traži mlade entuzijaste, proaktivne studente svih fakulteta osječkog Sveučilišta željne uspjeha. Traži se samo potencijal, a EWoB će Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari