Arhiva

Studentska udruga Poduzetnici bez granica sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku traži baš TEBE!

  Objavljeno 29.11.2016
  OsijekNews redakcija

  I ove godine možeš postati dio tima, istaknuti se iz mase i razviti sebe i svoje potencijale. Udruga EWoB postoji već 9 godina te sa svojim članovima postiže iznimne rezultate u svim područjima.

  Nije bitno jesi li student ekonomije, prava, elektrotehnike, koliki prosjek imaš, radiš li negdje, jer svi imaju različite potencijale i različite ideje koje će učiniti udrugu i osobe drugačijom odnosno prožetom novim prijateljstvima, novim idejama i novim iskustvima koja nas potiču na osobni razvoj.

  Pozitivno okruženje i natjecateljski duh unutar udruge sve članove neprestano inspirira i potiče na razvoj te na ostvarivanje vlastitih potencijala.

  Što je potrebno da postaneš dio EWoB tima?

  • Spremnost na rad i učenje
  • Da si student osječkog Sveučilišta
  • Sposobnost rada u timu

  Dosadašnji članovi iskazali su se na raznim natjecanjima na kojima su postigli zaista velike uspjehe. Neka od tih natjecanja su Case Study Commpetiton, TCU Richards Barrentine Values and Ventures bussins plan competiton, Warsaw Negotiation Roundi i Social Impact Award…

  Naporni rad i proaktivnost za neke je od članova rezultirao praksama i zaposlenjima u top hrvatskim poduzećima, dok je druge potaknuo na otvaranje vlastitih uspješnih start up poduzeća.

  Što još čekaš?
  Prijavi se na regrutaciju i postani dio tima!

  Prijave počinju 28.11.2016. i traju do 8.12., pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na mail ewob.croatia@gmail.com

  Ostale informacije možete pronaći na facebook stranici udruge EWoB: www.facebook.com/ewob.croatia